Mihai Bendeac s-a lăsat pe mâna medicului estetician. Ce și-a făcut actorul

11.08.2020, 12:06
Mihai Bendeac s-a lăsat pe mâna medicului estetician. Ce și-a făcut actorul
Mihai Bendeac s-a lăsat pe mâna medicului estetician. Ce și-a făcut actorul

Actorul Mihai Bendeac, în vârstă de 37 de ani, a trecut pragul esteticianului pentru a-și face un tratament de îngrijire.

Mihai Bendeac a apelat la serviciile unui medic estetician. Acesta le-a mărturisit celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare că și-a făcut un tratament la nivelul feței. Juratul de la emisiunea ”iUmor”, de la postul de televiziune Antena 1, a explicat că este vorba despre o vitaminizare.

„Sigur că am riduri și nu vreau să renunț la ele cu ajutorul tehnicii moderne, pentru că ridurile mele sunt o poveste, dar înainte să începem filmările am făcut o vitaminizare, niște chestii cu aminoacizi”, a povestit Mihai Bendeac la un InstaStory, potrivit spynews.ro.

„Până terminăm filmările astea, când o să mai avem o zi, două, de pauză aș vrea să merg din nou. Le mulțumesc foarte mult pentru tratament. De la o anumită vârstă încolo trebuie să te îngrijești”, a adăugat actorul.

S-a luptat cu depresia

Într-un interviu pentru revista Viva, actorul Mihai Bendeac a vorbit despre lupta sa continuă cu depresia.

”Am avut de luptat și cu niște probleme personale care au început pe la 22-23 de ani. Mă refer la depresii. A fost o luptă continuă. Când am ajuns în stadiul în care efectiv nu s-a mai putut, m-am dus să cer ajutor specializat și am încercat să o țin sub control. Dar e o chestie cu care trebuie să înveți să trăiești toată viața.

În depresie nu există cuvântul ambiție. În fazele nasoale ale depresiei există doar „Ridică-te din pat! Ăsta e maximum de ambiție pe care poți să îl atingi. Mi s-a întâmplat să nu mă ridic din pat și trei-patru zile. E o chestie despre care nu prea se vorbește și sunt atât de mulți oameni care suferă de boala asta”, mărturisea juratul de la emisiunea ”iUmor”.

citește și...