Cele mai grele momente prin care a trecut Jorge. ”Am fost în depresie”

11.06.2020, 16:35
Cele mai grele momente prin care a trecut Jorge. ”Am fost în depresie”
Cele mai grele momente prin care a trecut Jorge. ”Am fost în depresie”

Cântărețul Jorge a avut o perioadă extrem de dificilă în viața sa. Artistul a mărturisit că s-a luptat cu depresia.

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, Jorge a trecut prin momente dificile, în care s-a luptat cu depresia. Acesta a fost teribil de marcat de separarea de fiica sa, Karina.

“Am fost în depresie în 2017-2018, dar ce mai grav episod l-am avut tot anul 2014. M-a afectat foarte tare despărțirea de fiica mea, Karina. Divorțul nu m-a afectat atât de mult, pentru că a fost decizia mea și oricum eram pregătit să fac asta, dar separarea de fiica mea a fost un sentiment foarte puternic pentru mine.

Nu calculasem asta. Am zis că o să fie bine, că o să ne vedem. Ideea este că nu prea ne-am văzut o perioadă și nu din cauza mea sufeream foarte mult. Atunci m-a lovit depresia”, a mărturisit cântărețul pentu libertatea.ro.

Artistul a mărturisit că problemele l-au făcut să clacheze.

“Te lovește exact când nu te aștepți și, nu mai aveam ce să fac nici pe plan muzical, nici cu Karina. Nu mai descopeream nici o melodie pe care s-o lansez, lumea îmi spunea să-mi schimb numele de Jorge, că nu știe nimeni de mine. Atunci am clacat. A fost o perioadă îngrozitoare, până la jumătatea lui 2015, când am vrut să mă las de muzică, de tot”, a completat Jorge.

 

Jorge se află la a doua căsătorie

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona, împreună cu care are un băiețel, David.

”Ne mai contrazicem și noi, că suntem oameni, dar niciunuia dintre noi nu ne place să ne certăm. Discutăm mai aprins. Momentele când nu ne înțelegem sunt cele în care soției mele îi este foame. Atunci realizez că ne contrazicem aiurea, din nimic și o întreb ”ai mâncat?”, iar în 90% din cazuri răspunde ”Nu””, spunea Jorge despre discuțiile care apar între el și actuala sa parteneră de viață.

citește și...