Cum arăta Mihai Bendeac la 19 ani. Ce reacții au avut cei care l-au văzut

22.07.2020, 12:41
Cum arăta Mihai Bendeac la 19 ani. Ce reacții au avut cei care l-au văzut
Cum arăta Mihai Bendeac la 19 ani. Ce reacții au avut cei care l-au văzut

Mihai Bendeac, ân vârstă de 37 de ani,  a făcut publică, pe o rețea de socializare, o fotografie în care apare așa cum arăta în adolescență.

În imaginea respectivă, Mihai Bendeac avea 19 ani. Ceea ce atrage atenția în fotografia de arhivă este, ca la vremea respectivă, actorul avea o poboabă capilară bogată.

”EU. LA 19 ANI ȘI JUMĂTATE”, le-a explicat Mihai Bendeac internauților, care au reacționat imediat.

Fotografia de colecție postată de Mihai Bendeac a primit aproape 30.000 de aprecieri.

”Așa pletos, adorabil”, ”Băi, aveai și păr”, ”Leit Fuego”, ”Erai frumos atunci, dar acum parcă ai întinerit și cu chelie pari unic”, ”Ce păr aveai”, ”Când era lupu’ cățel”, ”Cât păr”, au comentati prietenii virtuali.

Mihai Bendeac este actor și a juc at în numeroase seriale de televiziune. De asemenea, Mihai Bendeac a fost jurat la show-uri de televiziune.

A dezvăluit la TV că a avut simptome de coronavirus

Actorul Mihai Bendeac a afirmat, în cadrul unei ediții speciale „iUmor: Povești din carantină”, de la Antena 1, că a fost infectat cu noul coronavirus. De asemenea, el a spus că și familia sa a avut simptome specifice. Totul s-a întâmplat după înmormântarea bunicului său, din luna martie.

”Pe ai mei i-a chinuit vreo opt sau nouă zile. Pe mine, timp de vreo 48 de ore. Ce m-a frapat este faptul că eram absolut normal și, în decurs de cinci minute, aveam toate simptomele: dureri foarte puternice musculare, Extrem de puternice, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros, motiv pentru care am și slăbit vreo trei kilograme în zilele alea”, detalia actorul.

Mihai Bendeac a povestit de ce nu s-a testat la vremea respectivă.

„Nu m-am testat atunci. Noi ne-am autoizolat, am făcut ceea ce știam că e ok să facem în cazul în care suspectezi că ai treaba asta. De ce nu ne-am dus la spital? Pentru că spitalele erau supraaglomerate”.

citește și...