Mihai Bendeac pune presiune pe Cheloo. Ce vrea să-l convingă să facă

04.09.2020, 15:17
Mihai Bendeac pune presiune pe Cheloo. Ce vrea să-l convingă să facă
Delia și Mihai Bendeac pun presiune pe Cheloo. Ce vor să-l convingă să facă

Prinși de febra Tik Tok, jurații ”iUmor” Delia și Mihai Bendeac profită de fiecare moment atunci când se întâlnesc pentru a produce un nou filmuleț. Iar dacă prezentatorii Șerban Copoț și Dan Badea intră în joc, singurul care s-a ținut departe a fost Cheloo.

Intrigat, Mihai Bendeac a insistat totuși ca să vadă ce l-ar putea determina pe colegul său de la masa juraților, Cheloo, să își deschidă un cont pe această rețea.

”Ce faci dacă vine cineva la tine cu o geantă plină cu bani, 3-4 milioane de euro, și îți zice: ”Deschideți cont de Tik Tok pentru cinci ani și trebuie să dansezi, să faci ca toți ceilalți””, a întrebat actorul.

Pus în dilemă, inițial Cheloo a cântărit decizia, dar a găsit în scurt timp și o soluție.

”Dacă avem 5 ani… 5 ori 365 de zile, câte avem nevoie… asta înseamnă că muncim trei luni și apoi suntem în vacanță!”, a spus Cheloo.

Când începe noul sezon al emisiunii ”iUmor”

Sezonul 9 ”iUmor” va avea premiera duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Emisiunea îi are ca prezentatori pe Șerban Copoț și Dan Badea.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”,  votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

citește și...