Mesajul dur al lui Cheloo: ”Matematica fricii. Ține-i înspăimântați și vinde-le botnițe”

06.07.2020, 15:01
Mesajul dur al lui Cheloo: ”Matematica fricii. Ține-i înspăimântați și vinde-le botnițe”
Mesajul virulent al lui Cheloo: ”Matematica fricii. Ține-i înspăimântați și vinde-le botnițe”

Cântărețul Chello a transmis un mesaj extrem de dur pe rețelele de socializare, în care critică autoritățile în contextul pandemiei de coronavirus.

În mesajul publicat online, Cheloo îl atacă și pe Raed Arafat, șeful departamentului pentru Situații de Urgență.

”Asasinat administrativ al spiritului. #refuzdebotnița!!! Spitalele refuză să interneze pacienți cu simptome de Covid. Oameni cu temperatură de peste 38°, stare generală proastă si tuse accentuată, sunt trimiși în izolare la domiciliu, fără a fi testați. Testele se fac pe programare si, până când le vine rândul, liber la promenadă.

În schimb, Arafat induce panică în rândurile populației. Matematica fricii. Ține-i înspăimântați și vinde-le botnițe.

O să ajungem să fim obligați să ne cumpăram, fiecare, câte un apartament, în cazul în care ne îmbolnăvim, să avem unde să ne izolăm. Totul pentru bunastarea lui Arafat.

#refuzdebotnita! Botnița lui Lady Arafat mă insultă!”, se arată în mesajul artistului.

”Refuz să mai umplu buzunarele marilor retaileri”

De asemenea, Cheloo afirmă că este împotriva măștilor de protecție, printre altele.

”Făcând parte din categoria celor care nu contează decat în sondaje, o să fac tot posibilul ca masca să devină un obiect dispensabil. #refuzdebotnita

Refuz să mai umplu buzunarele marilor retaileri, abținându-mă, pe cât posibil, de la cumpărăturile săptămânale.

Nu voi mai cumpăra pâine, carne, lapte, brânza și alte alimente de bază din magazine.

O să cumpăr, ce nu reusesc să produc în grădina proprie, de la tăranii care nu au loc să-și vândă produsele in supermarket sau piata.

Acum este momentul în care putem sfida un sistem pervers, prin refuz de consum, haotic, de produse de care nu avem, cu adevarat, nevoie.

Vă urez un Covid păcut în continuare!

P.s. O să cred în virusul vedetă doar în momentul în care morții vor fi adunați din șanțuri cu buldozerele.

Deocamdată, doar banii se adună în conturile cui trebuie”, a încheiat el.

A stârnit un val de reacții

Postarea lui Cheloo a stârnit numeroase reacții din partea internauților.

”Din toată postarea asta, singura parte care trebuie luată ca atare este cea cu aprovizionarea de la țărani. Restul postării prefer să o consider sarcasm”, ”Sunt de acord cu tot ce ai spus, mai puțin partea cu masca. Tu poate îți permiți să nu mai ieși la cumpărături, dar sunt alți mulți… care vor ieși fără mască, pentru că sunt încurajați de oameni ca tine”, ”Cheloo, nu întotdeauna ai dreptate. Chiar nu putem fi împotriva a tot, doar să știm că suntem împotrivă”,

”Am crescut cu muzica ta, te respect pentru munca depusă, dar dacă și tu pui taguri #refuzdebotnita din partea mea te numeri printre persoanele publice ce mai bine și-ar păstra părerea (proastă) personală pentru ele”, ”O dai al naibii de bine în versuri, dar din păcate la partea cu virușii, cam slăbuț! Bun paragraful referitor la consumul de la țărani. În rest, apă de ploaie!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților la postarea lui Cheloo.

citește și...