Mihai Bendeac își arată părțile intime în mijlocul străzii. ”Dacă vrei paparazzi, îți dau eu!”

20.03.2022, 16:45
Mihai Bendeac își arată părțile intime în mijlocul străzii. ”Dacă vrei paparazzi, îți dau eu!”
Mihai Bendeac s-a vaccinat cu AstraZeneca! Cum se simte juratul de la iUmor

Mihai Bendeac s-a lăsat filmat în timp ce-și dădea pantalonii jos. Juratul de la iUmor și-a arătat fundul, în plină stradă. ”Dacă vrei paparazzi, îți dau eu!”, îi spune Mihai Bendeac lui Codin Maticiuc. Vedeta a strigat în gură mare că părinții lui se află la mormântul lui Arsenie Boca și se roagă pentru el.

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciați actori din România, juratul emisiunii iUmor de la Antena 1, dar și o persoană controversta datorită afirmațiilor sale la TV.

De când s-au ridicat restricțiile, cluburile din București și-au redeschis din nou porțile, așa că vedeta profitat de ocazie să se dezlănțuie,

Mihai Bendeac își arată părțile intime în mijlocul străzii

Mihai Bendeac a făcut un adevărat spectacol după o beţie pe cinste, într-un club din Capitală. Actorul a petrecut alături de  Mihai Bobonete,  Mihai Rait şi prietenul său Codin Maticiuc, care a şi postat imaginile pe contul de Instagram, și alte vedete din showbiz.

Vedeta a petrecut până dimineață și a plecat din club pe trei cărări.

,,Sănătatea mea este vraiște”

Mihai Bendeac spune că părinții săi sunt la Arsenie Boca și se roagă pentru sănătatea lui. ,,Sănătatea mea este vraiște”, recunoaște actorul.

Replica Ancăi Dinicu vine imediat: ,,Se roagă pentru sănătatea ta la cap!”.

Mihai Bendeac își arată părțile intime

Mihai Bendeac a fost filmat cu o sticlă în mână, folosind un limbaj vulgar, iar la final, după ce coboară, îşi dă pantalonii jos şi îşi arată fundul!

”Dacă vrei paparazzi, îți dau eu!”, îi spune Mihai Bendeac lui Codin Maticiuc în timp ce afaceristul filmează.

Actorul a băut spirt „Mona”!

Anul trecut, Mihai Bendeac a recunoscut că a băut „Spirt Mona”, după ce și-a dat seama că a rămas fără alcool în casă.

”Da! Am băut, recunosc! Și n-aveam nici pâine în casă. A fost un eveniment, la un moment dat, când m-am întors de la un spectacol. Întotdeauna, după un spectacol, orice s-ar întâmpla, trebuie să beau. 100-150 de ceva, ca să mă refac. N-aveam nimic în casă, doar spirt. Dumneavoastră ce-ați fi făcut în locul meu?”, a spus Mihai Bendeac.

 

citește și...