Ana Baniciu, despre Mihai Bendeac: „Este un bou”. Ce a deranjat-o pe artistă

06.01.2022, 16:31
Ana Baniciu, despre Mihai Bendeac: „Este un bou”. Ce a deranjat-o pe artistă
Ana Baniciu, despre viitorul ei soț, Edy Kovacs. ” m-a văzut în niște momente nu prea plăcute, și atunci mi-am dat seama că omul ăsta chiar mă place cu adevărat”

Ana Baniciu a vorbit despre Mihai Bendeac si l-a jignit numindu-l ”bou”. ”Bendeac este un bou”. Motivul pentru care cântăreața în vârstă de 28 de ani l-a adus in discutie pe actor este legat de faptul că acesta nu a înțeles adevărata ei părere despre el.

Ana Baniciu a fost invitată în podcastul lui Radu Tibulcă de pe Youtube, unde a vorbit despre Mihai Bendeac. Actorul s-a declarat în trecut înnebunit după posteriorul Anei Baniciu. Recent, Ana Baniciu s-a declarat dezamăgită de percepția pe care o are actorul despre ea. ”Am găsit acum momentul să spun asta, poate aude”, spune artista.

„Bendeac este un bou pentru că el crede că nu îl apreciez și eu îl apreciez maxim și îmi place maxim de el, de actorul din el. L-am urmărit și la teatru, dar el nu știe. Eu sunt o fată cultă, domne. Am găsit acum momentul să spun asta, poate aude”.

Ana Baniciu, despre Mihai Bendeac

Ana Baniciu a avut și cuvinte de laudă la adresa actorului, subliniind că este unul dintre cei mai deștepți oameni de TV.

”Bunica mea mă ducea în fiecare săptămână la teatru. Am văzut multe piese de teatru care sunt și acum, se derulează și acum. Și ulterior am mai fost la Mihai Bendeac…mie mi se pare unul dintre cei mai deștepți oameni de TV din ultima perioadă în contextul în care nu face compromisuri.

Ana Baniciu: ”Ca influencer mi se pare că face ce vrea el”

Și ca influencer mi se pare că face ce vrea el. El nu face reclamă pe față, cum facem noi toți. Eu fac reclamă pe față pentru că mi se pare mult mai asumat să fac pe față și nu am ce are el. El are posibilitatea de a spune că nu face așa, și atunci e mult mai mișto”, a mărturisit vedeta pe Youtube.

Ana Baniciu a continuat, Artista a spus că îl admiră mult pe actor, la fel ca mulți alți români.

„E în poziția aia de forță și mi se pare foarte tare. Eu nu știu…el crede că eu îl consider așa…dar mie mi se pare că foarte tare. De câteva ori am discutat cu el și mi-a părut rău așa să văd că el are o percepție diferită față de cum e el văzut din exterior. Oamenii îl admiră. Este foarte inteligent”, a mai spus Ana.

 

citește și...