Mihai Bendeac a fost reclamat la CNCD. Publicul feminin, jignit de actor

15.03.2022, 19:17
Mihai Bendeac a fost reclamat la CNCD. Publicul feminin, jignit de actor

Mihai Bendeac a fost reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, după ce publicul feminin a considerat că juratul iUmor a exagerat cu glumele sale într-o reclamă la vinuri. ”Vă încurajez să dați frâu liber imaginației voastre”, a spus actorul.

Publicul feminin reclamă că actorul își promovează brand-ul de vin roșu a scandalizat publicul feminin, care l-au reclamat pentru discriminare la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

O scenă de amor, în care Mihai Bendeac mimează momentul climaxului și strigă „Vin, Vin’  – făcând referire la vinul său – timp în care partenera înțelege că „partida’ e pe cale să se termine, iar actorul e ușor „iritat’ că ea nu-și dă seama la ce se referă și o plesnește peste față,

Mihai Bendeac va fi audiat

Potrivit informațiilor Cancan, pe 22 martie urmează să aibă loc audieri în această speță, iar Colegiul Director va constata existența sau nu a faptei de discriminare și după caz, sancționarea acesteia.

„Vinul acesta nu-mi aparține. E doar ales de mine, dar cu ajutorul vostru fiecare sticlă devine unică. Vă încurajez să dați frâu liber imaginației voastre.Vă pup, vă iubesc și vă respect!„, spunea Mihai Bendeac când lansa vinul roșu, în colaborare cu Domeniile Urlați.

Actorul, amendat de CNA

Emisiunea prezentată de Mihai Bendeac la Antena 1 a fost amendată de CNA. “În puii mei” a primit o amendă de 40.000 de lei pentru limbaj vulgar, în 2010.

„Așa ceva, pe ecran, duminică, la ora 17.00, n-am cuvinte”, a spus Mihai Mălaimare, citat de ring.

Mihai Bendeac a povestit recent că ar fi trebuit să o aibă cu Mădălina Ghenea, dar a renunțat să se mai vadă și așa a ratat o posibilă relație cu ea.

„E că povestea cu mine și Mădălina Ghenea cumva. La un moment dat trebuia să ne întâlnim și i-am zis că sunt ocupat sâmbătă, că mi s-a părut mie așa că cea mai șmecheră poveste cu putință asta ar fi”, a mărturisit Mihai Bendeac, conform a1.ro.
 

citește și...