Mihai Bendeac a botezat copilul unui concurent de la ”iUmor”

09.09.2020, 12:09
Mihai Bendeac a botezat copilul unui concurent de la ”iUmor”
Mihai Bendeac a botezat copilul unui concurent de la ”iUmor”

După ce, impresionat de povestea de dragoste a lui Gabriel Chioseaua, Mihai Bendeac i-a dăruit o lună de miere, zilele trecute, juratul ”iUmor” i-a botezat băiețelul.

Gabriel Chioseaua, pe numele său de scenă Romanticul X, este concurentul care și-a cerut iubita în căsătorie chiar pe scena ”iUmor”. Bărbatul, care lucrează în construcții cu ziua, nu are o situație financiară strălucită, dar a primit cadou o vacanță la munte de la Mihai Bendeac.

”A fost un moment care mi-a plăcut foarte mult. Chiar am văzut acolo un sentiment curat, am văzut o lume mai bună. Am înțeles că vor să plece în luna de miere pe Valea Prahovei și vreau să le ofer această vacanță”, a spus atunci juratul.

Și cum, între timp, Gabriel și soția sa Ilona au devenit și părinți, Mihai Bendeac a acceptat cu bucurie să le boteze fiul, pe micuțul Mihai Gabriel, iar nașa a fost chiar mama juratului.

”Este un mix de sentimente pe care îl am în acest moment. Dacă m-ar fi întrebat cineva acum un an dacă aș face așa ceva, sigur aș fi spus că nu, nici nu știu dacă o să se mai întâmple vreodată. Dar sunt foarte bucuros și îi sunt recunoscător lui, pentru că altminteri nu simțeam această bucurie!”, a spus Mihai Bendeac.

Când are loc premiera noului sezon al emisiunii ”iUmor”

Sezonul 9 ”iUmor” va avea premiera duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Nimic nu îi poate pregăti însă pentru numerele spectaculoase, demne de cartea recordurilor, așa cum nici prezentatorul Șerban Copoț nu era pregătit să își vadă colegul, pe Dan Badea, lăcrimând la numerele de pe scena ”iUmor”.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”,  votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

citește și...