FOTO / Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, distracție în poligon, la filmările ”iUmor”

08.09.2020, 13:42
FOTO / Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, distracție în poligon, la filmările ”iUmor”
Medicul Virgil Musta, șeful secției de boli infecțioase de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara, trage un semnal de alarmă

Jurații de la emisiunea ”iUmor” s-au găsit într-o situație mai puțin obișnuită la filmările pentru cel de-al nouălea sezon, care va fi difuzat începând de duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, când au primit ca punct de întâlnire un poligon.

Pasionat de airsoft, Cheloo și-a intrat imediat în rol, în timp ce pacifiștii Dan Badea și Șerban Copoț, prezentatorii show-ului ”iUmor” au transformat armele în instrumente muzicale.

La fel de amuzați de noile ”jucării” au fost și Delia și Mihai Bendeac. Cei doi jurați de la emisiunea difuzată de postul de televiziune Antena 1  s-au fugărit în poligon împreună cu ceilalți colegi timp de câteva ore.

Când are loc premiera noului sezon al emisiunii ”iUmor”

Sezonul 9 iUmor va avea premiera duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Nimic nu îi poate pregăti însă pentru numerele spectaculoase, demne de cartea recordurilor, așa cum nici prezentatorul Șerban Copoț nu era pregătit să își vadă colegul, pe Dan Badea, lăcrimând la numerele de pe scena iUmor.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”,  votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

citește și...