Dan Badea, emoționat până la lacrimi. ”Nu credeam să avem la iUmor un prezentator care plânge”

07.09.2020, 09:43
Dan Badea, emoționat până la lacrimi. ”Nu credeam să avem la iUmor un prezentator care plânge”
Dan Badea, emoționat până la lacrimi. ”Nu credeam să avem la iUmor un prezentator care plânge”

Nimic nu îi poate pregăti pe Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, cei trei jurați de la emisiunea ”iUmor” pentru numerele spectaculoase, demne de cartea recordurilor, așa cum nici prezentatorul Șerban Copoț nu era pregătit să își vadă colegul, pe Dan Badea, lăcrimând la numerele de pe scena ”iUmor”.

”Eu nu credeam să avem la iUmor un prezentator care plânge, au fost momente incredibile! Suntem două tabere, ca să zic așa, eu și Mihai Bendeac suntem mai empatici, sezonul trecut de exemplu ne-a emoționat un câine… Pe când Șerban e cumva conectat cu Cheloo, deci este un fel de luptă între rău și bine”, a povestit Dan Badea.

Surpriza a fost cu atât mai mare pentru colegul său, prezentatorul Șerban Copoț.

”Eu eram șocat că se plângea în stânga mea, nu înțelegeam ce se întâmplă… am început să râd isteric, iar în sezonul 9 s-a întâmplat de două ori! Acum stau și mă uit ce se mai întâmplă, când mai plânge”, a spus Șerban Copoț.

În sezonul cu numărul nouă al emisiunii ”iUmor”, cei doi prezentatori nu au avut două zile identice, ceea ce îi face să rămână mereu ”în priză”.

”Este al patrulea sezon pentru mine și, în mod ciudat, când credeam că le-am văzut pe toate, vii aici cu drag si spor și, efectiv, rămâi uimit! Dacă e ceva ce nu credeai că se poate întâmpla, aici se poate vedea, mie îmi e și greu să îi povestesc soției când ajung acasă, dar simt că mi-am găsit locul, e o atmosferă specială!”, a mai spus Dan Badea.

Când începe noul sezon ”iUmor”

Al nouălea sezon” iUmor” va avea premiera duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

citește și...