Mihai Albu suferă că nu-și poate vedea fiica. ”Mă prezint la ușă, nimeni acasă”

19.12.2020, 13:36
Mihai Albu suferă că nu-și poate vedea fiica. ”Mă prezint la ușă, nimeni acasă”
Mihai Albu suferă că nu-și poate vedea fiica. ”Mă prezint la ușă, nimeni acasă”
Binecunoscutul designer de încălțăminte Mihai Albu suferă din cauză că nu o poate vedea pe fiica sa, Mikaela.

Iulia Albu a fost căsătorită cu Mihai Allbu, însă cei doi au ajuns la divorț. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Mikaela. Între Iulia și Mihai Albu au fost numeroase discuții, în special legate de timpul pe care designerul de încălțăminte ar trebui să-l petreacă cu fiica lor.  Mihai Albu a mers în weekend să-și vadă fetița, însă acest lucru nu a fost posibil, după cum a explicat într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de pe o rețea de socializare.

”Weekend-ul trei din luna este weekend-ul nostru. Mă prezint la ușă, nimeni acasă. Din păcate încă o nesocotire a Hotărârii Judecătorești…iarăși alertarea Protecției Minorului și a Poliției Române. Ajung din nou acasă fără copil, mama criză de plâns și tensiune. Tot aștept reacțiile autorităților competente… oare până când?? ?”, și-a vărsat năduful Mihai Albu.

Ce spunea Iulia Albu despre rolul de mamă

Într-un interviu din urmă cu ceva timp, Iulia Albu vorbea despre rolul de mamă.

„Nu sunt cea mai bună mamă, cu siguranță. Din punctul meu de vedere, o mamă bună petrece foarte mult timp cu copiii ei. Eu nu sunt una dintre acele mame. Le respect enorm pe cele care decid să își crească astfel copiii, dar pur și simplu nu sunt eu acel gen de persoană”, spunea ea.

”Îi ofer fiicei mele tot ce își dorește, în măsura în care merită. Eu pentru ea sunt ce a fost mătușa mea pentru mine. Să vedem cum va evolua această relație și pe viitor. Problematic va fi când va face 14 ani. Mikaela e un copil frumos și inteligent, care are parte de o educație pe care mulți copii cred că ar trebui să o aibă”, sadăuga fashion-editorul.

citește și...