Mihai Albu, sărbători pascale fără fiica lui. Designerul nu a încheiat războiul cu fosta soție: ‘Nu vorbesc cu ea decât atunci când mi-o dă mama ei’

01.05.2021, 14:27
Mihai Albu, sărbători pascale fără fiica lui. Designerul nu a încheiat războiul cu fosta soție: 'Nu vorbesc cu ea decât atunci când mi-o dă mama ei'
Mihai Albu, sărbători pascale fără fiica lui. Designerul nu a încheiat războiul cu fosta soție: 'Nu vorbesc cu ea decât atunci când mi-o dă mama ei'

Mihai Albu va petrece anul acesta Paștele departe de fiica lui, Mikaela! Designerul de încălțăminte nu a încheiat războiul cu fosta soție, pe care o acuză că i-a restricționat apelurile fiicei sale, pentru ca el să nu poată vorbi cu minora. 

Mihai Albu se războiește de ani buni cu Iulia Albu din cauza fiicei lor în vârstă de 11 ani și jumătate. Acum, cei doi foști soți au avut din nou motive de ceartă. Designerul a mărturisit că nu va putea să vorbească cu fiica lui la telefon de Paște, pentru că Iulia Albu nu o lasă pe cea mică.

Mihai Albu, departe de fiica lui de Paște

 “Fiica mea a fost la mine 10 zile, în vacanță. Am fost în parc și la doctor. Mi s-a părut cam slăbuță, i-am făcut analize. A reieșit că e un pic cam anemică. I-am luat cadou un laptop, că avea o tabletă. Era foarte bucuroasă. Ea are telefonul restricționat, nu poate fi sunată decât de mama ei și de prietenul mamei ei. Nu poate nici ea să sune pe nimeni.

Nu vorbesc cu ea decât atunci când mi-o dă mama ei, conform programului de vizitare. Și telefonul e cumpărat de mine. Mi s-ar părea normal să o pot suna, să mă sune când are vreo problemă. Să vorbim zilnic la liber, doar sunt tatăl ei”, a declarat Mihai Albu, la Antena Stars.

Mihai Albu va petrece sărbătorile pascale alături de mama lui.

“Mika nu va veni de Paște, pentru că am avut o treime din vacanță, a fost 10 zile la mine. Anul trecut a făcut cu mine Paștele, acum s-a potrivit să fie cu mama ei. Eu voi sta cu mama, trebuie să stau cu ea, necesită îngrijire permanentă. Am făcut amândoi vaccinurile, ea are 93 de ani”, a mai declarat designerul.

 

citește și...