Mihai Albu i-a făcut plângere penală Iuliei Albu. Ce riscă mama fiicei lui

09.01.2021, 17:17
Mihai Albu i-a făcut plângere penală Iuliei Albu. Ce riscă mama fiicei lui
Mihai Albu i-a făcut plângere penală Iuliei Albu. Ce riscă mama fiicei lui

Mihai și Iulia Albu s-au despărțit în urmă cu mai bine de șapte ani, dar tot continuă să se războiască! 

Cei doi nu pierd ocazia să își arunce acuzații grave și să se lupte pentru fiica lor Mikaela, în vârstă de 11 ani. Judecătorii au decis ca minora să aibă domiciliul stabil la mamă, iar pentru tată a fost stabilit un program de vizitare.

Cu toate acestea, Mihai Albu s-a plâns că decizia instanței de judecată nu este respectată de fosta lui soție și are de gând să ia măsuri drastice. Conform Impact.ro, celebrul designer de pantofi a depus deja două plângeri penale împotriva Iuliei Albu.

Mihai Albu, război dur cu Iulia Albu

În ultima perioadă, Mihai Albu a avut mai multe scandaluri cu fosta lui partener. Iulia Albu nu l-a lăsat să-și vadă fiica.

‘Mikaela are domiciliul la Iulia, iar eu o pot lua la mine în weekendurile unu și trei ale fiecărei luni, plus două săptămâni în vacanța de vară și una în cea de iarnă. Iulia nu respectă acest program și nu mă lasă să iau fata, îi încalcă dreptul de a petrece timp cu tatăl ei.

Abaterile au fost repetate și tocmai de aceea am și depus plângere penală în acest sens, chiar două, pe numele Iuliei. Din câte știu se poate alege cu amendă penală, iar în cazul în care abaterile se mai repetă, chiar închisoare de la 1 la 3 luni. Nu-mi doresc să se ajungă acolo, nici nu cred că se va ajunge, vreau doar să-mi văd fiica în puținul timp în care am dreptul legal să fac asta’, a declarat Mihai Albu, pentru Impact.ro.

Pentru că nu a ajuns la o înțelegere cu mama fiicei lui, Mihai Albu a depus plângeri penale împotriva fostei lui soții, la Protecția Copilului. De fiecare dată când merge să își ia fiica, creatorul de modă este însoțit de doi inspectori și de Poliție.

Fiecare întâlnire a lor se lasă cu scandal

‘Din vară, suntem monitorizați de Autoritatea Tutelară și de Protecția Copilului, la sesizarea mea. De fiecare data când merg să iau fata sunt însoțit de doi inspectori și de Poliție. Cu toate astea, ea a refuzat în continuare să respecte hotărârea Judecătorească așa că nu am avut încotro și am depus plângere penală împotriva ei.

Eu nu-mi doresc sub nicio formă să mă războiesc cu ea sau să-i fac rău. Tot ce vreau este să fie urmărit interesul superior al copilului și să-i fie respectat dreptul de a petrece timp cu tatăl ei. Iulia nu îmi încalcă mie drepturile, ci chiar pe cele ale fiicei noastre. E dreptul Mikaelei să aibă o relație cu tatăl ei și să petreacă timp cu el’, a mai adăugat acesta.

În schimb, Iulia Albu susține că fostul soț spune numai minciuni. Vedeta a precizat că a fost refuzată de multe ori atunci când i-a spus că își poate vizita fiica. Nici ea nu are de gând să lase lucrurile așa și este hotărâtă să meargă până în pânzele albe.

‘Mihai vrea doar să mă discrediteze și nu știu de ce. Nu este adevărat că nu îl las să o vadă pe Mikaela, ba chiar l-am lăsat să stea cu ea 10 zile în loc de patru, așa cum scrie în Hotărârea Judecătorească’, a declarat Iulia Albu, pentru Playtech.

citește și...