Mihai Albu pune lucrurile la punct în scandalul cu fosta sa soție. ”Sunt obligat să recurg la organele penale competente prin formularea unei plângeri penale împotriva mamei fiicei mele”

15.06.2020, 12:24
Mihai Albu pune lucrurile la punct în scandalul cu fosta sa soție. ”Sunt obligat să recurg la organele penale competente prin formularea unei plângeri penale împotriva mamei fiicei mele”
Mihai Albu pune luc rurile la punct în scandalul cu fosta sa soție. ”Sunt obligat să recurg la organele penale competente prin formularea unei plângeri penale împotriva mamei fiicei mele”

Designerul de pantofi Mihai Albu a transmis un mesaj în mediul online în care vorbește despre fosta sa soție, fashion-editorul Iulia Albu, cu care nu ajunge la o înțelegere în ceea ce privește întâlnirile cu fiica lor, Mikaela.

Sunt din nou discuții între Mihai Albu și fosta sa parteneră de viață, Iulia Albu. Motivul certurilor dintre cei doi este fiica lor, Mikaela și programul de vizitare al acesteia de către designerul de pantofi.

”Pentru corecta informare și din cauza faptului că la descinderea cu poliția au fost mulți martori și mai mult ca sigur vor apărea reacții, am ales să fac urmatoarele precizări. Nu mi-aș fi dorit să ajung în situația în care sunt obligat să recurg la organele penale competente prin formularea unei plângeri penale împotriva mamei fiicei mele pentru nerespectarea repetată a hotărârii judecătorești privind programul meu de vizită cu Mikaela.

Avocata mea are în lucru această plângere penală și sper ca măcar în ultimul ceas mama Mikaelei să realizeze că prima persoană care are de suferit prin această atitudine este chiar fiica noastră. O hotărâre judecatorească trebuie respectată și nu în ultimul rând, interesul superior al minorului”, a scris Mihai Albu pe contul său de Facebook.

S-a plâns că nu-și mai văzuse fetița de 62 de zile

Luna Trecută, Mihai Albu explica că nu reușise să-și mai vadă fetița, Mikaela, aflată la mama ei, de 62 de zile.

”Se împlinesc șaizeci și două zile de când nu mi-am văzut copilul. Motivul ar fi că este pandemie și că nu trebuie expus copilul inutil. Am reușit cu greu sa vorbesc de vreo patru ori cu ea la telefon și mi-a reproșat că i-a spus mama ei că m-aș fi dus la serviciu în perioada aceasta și că aș fi fost prea expus la virus.

Eu într-adevăr am fost la atelier aproape zilnic, dar cu absolut toate măsurile de protecție, mai ales că am o mamă de 92 ani acasă și trebuie să o protejez. Mai este cineva în această situație, știe cineva ce ar fi de făcut? Este normal?”, spunea Mihai Albu în luna mai.

citește și...