Mihai Albu continuă scandalul cu fosta soție! Designerul este foc și pară: ‘Voi chema poliția!’

14.05.2020, 15:48
Mihai Albu continuă scandalul cu fosta soție! Designerul este foc și pară: 'Voi chema poliția!'

Mihai Albu continuă scandalul cu fosta soție, Iulia Albu! Designerul este foc și pară după ce nu a putut să își vadă fetița, pe Mikaela, timp de două luni.

Mihai Albu continuă scandalul cu fosta soție! Designerul este foc și pară: ‘Voi chema poliția!’

Acesta a mărturisit că nu are de gând să mai permită astfel de incidente și a spus că va recurge la forțele de ordine. Designerul a acuzat-o pe Iulia Albu că nu i-a permis să își vadă copila în perioada pandemiei de coronavirus, pe motiv că ar putea să o infecteze cu coronavirus.

În plus, el este supărat că nu poate să vorbească cu fetița la telefon, pentru că mama ei i-a restricționat numărul de telefon.

‘Următoarea dată când va trebui să-mi văd copilul și nu va accepta este clar că voi chema poliția. Eu m-am ferit de expunerea asta publică, am fost tolerant, dar după două luni deja nu mai puteam. Mika mi-a zis să ne vedem în august, dar ea nu avea de unde să știe ce se întâmplă, ci de la maica-sa, de la ce aude în casă.

E ușor să manipulezi un copil de 10 ani. Copilul ar fi trebuit să petreacă 4 weekend-uri cu mine, toate au fost sărite. I-a spus copilului că sunt infectat, că sunt un pericol. Mi-a zis fata să nu vin la ea pentru că merg la muncă, m-a certat Mika pentru că merg la serviciu și mă întâlnesc cu angajații, pentru că așa i-a spus maică-sa’, a declarat Mihai Albu, pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

citește și...