Cum se răzbună Iulia Albu pe fostul ei soț! Surpriza neplăcută pe care i-a pregătit-o lui Mihai Albu

18.05.2020, 15:22
Cum se răzbună Iulia Albu pe fostul ei soț! Surpriza neplăcută pe care i-a pregătit-o lui Mihai Albu
Cum se răzbună Iulia Albu pe fostul ei soț

Iulia Albu și fostul ei soț, Mihai Albu, au avut numeroase conflicte în ultimii ani. Cei doi au divorțat în urmă cu 7 ani, dar tot continuă să își arunce săgeți otrăvitoare.

Iulia și Mihai Albu, scandal imens la 7 ani de la divorț

Motivul principal ar certurilor îl constituie fiica lor, Mikaela, în vârstă de 11 ani. Designerul s-a arătat nemulțumit de faptul că nu petrece mai mult timp alături de copilă, iar Iulia Albu se apară și spune că nu i-a îngrădit niciodată accesul la Mika.

În urmă cu o săptămână, Mihai Albu a acuzat-o pe fosta lui parteneră că nu i-a dat voie să își vadă fiica în cele două luni de autoizolare, așa cum ar fi trebuit, conform ordinului judecătoresc. De asemenea, creatorul de modă i-a reproșat Iuliei că face de râs numele Albu.

De aici, a izbucnit un întreg scandal! Acum, însă, Iulia Albu nu se lasă și este decisă să îi dea lovitura de grație acestuia.

Potrivit Impact.ro, vedeta tv este hotărâtă să se mărite cu actualul ei iubit, iar acesta să preia numele fostului ei soț.

‘I-a spus lui Mihai că are de gând să se mărite cu actualul iubit și că acesta va lua numele ei. Adică pe acel bărbat îl va chema tot Albu. Mihai a consultat un avocat pentru a afla dacă poate face demersuri legale pentru a împiedica acest lucru. Din păcate, este imposibil. Dacă Iulia dorește, viitorul soț poate prelua acest nume’, au mărturisit surse din anturajul celor doi.

Iulia Albu își atacă fostul soț pe rețelele de socializare

Pe paginile ei de socializare, Iulia Albu l-a făcut praf pe tatăl fiicei sale, mărturisind că acesta spune numai minciuni la adresa ei.

‘Nu mai luați ca adevăr absolut elucubrațiile unui ipocrit. Efectiv ne rugăm de el să își viziteze copilul, iar el refuză spunând că ne batem joc de el și că nu are timp. El vrea să o vadă doar la el acasă, unde fata stă câte opt ore pe tabletă. În această perioadă de pandemie nu m-a întrebat niciodată dacă Mika are nevoie de ceva. Și nici înainte. Se mândrește cu faptul că este tată de weekend și că își vede copilul la două săptămâni, dar așa a dorit el. Eu nu am nimic cu el, iar această hărțuire mediatică trebuie să înceteze. Mă voi lupta ca o leoaică pentru drepturile copilului meu’, a scris aceasta.

citește și...