Mihai Albu iubește din nou. ”Am pe cineva în viața mea. Aș putea să mă recăsătoresc”

23.07.2021, 14:45
Mihai Albu iubește din nou. ”Am pe cineva în viața mea. Aș putea să mă recăsătoresc”
Mihai Albu iubește din nou. ”Am pe cineva în viața mea. Aș putea să mă recăsătoresc”

Designerul de încălțăminte Mihai Albu a fost prezent în platoul emisiunii ”La Măruță”, unde a oferit detalii deespre viața sa sentimentală. Printre altele, fostul soț al Iuliei albu, a afirmat că este implicat într-o relație de cuplu. În plus, Mihai Albu a afirmat că ar putea să se recăsătorească, însă a mărturisit că dacă ar face acest pas ar fi mult mai atent.

Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri în ultima perioadă de timp. În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike.

La rândul său, Mihai Albu este și el implicat într-o relație sentimentală, după cum a afirmat la emisiunea pe care Cătălin Măruuță o moderează la Pro TV.

Mihai Albu iubește din nou. ”Sunt mai cu băgare de seamă, nu cum am fost în trecut”

Mihai Albu a afirmat că ar putea să se recăsătorească dacă va găsi persoana potrivită.

”Daca se gaseste persoana potrivita, as putea sa ma recăsătoresc. Am pe cineva in viata mea. La varsta mea, eu fac 59 de ani, sunt mai cu bagare de seama, nu cum am fost in trecut. Trebuie sa stii dinainte daca este iubitoare de inaripate. Daca imi vine cu gaina acasa? Toata lumea a ras de mine, in ce situatie ajunsesem eu”, a afirmat Mihai Albu, potrivit playtech.ro.


Cum au mers afacerile lui Mihai Albu în pandemie

Afectat de pandemia de coronavirus din pinct de vedere profesional, Mihai Albu a explicat ce anume a făcut pentru a-și salva afacerea. ”Eu m-am adaptat tot anul trecut, am lucrat pentru o linie de zi, am facut si pantofi sport. Ii vand peste tot, online. Am adaptat incaltamintea pentru cea de zi, preturi mai mici si asa am rezistat. Linia de sneakers a explodat, nu am pierdut asa mult. Am abordat segmentul de incaltaminte ciudata intotdeauna, mie imi place, e ceva ce ma reprezinta, preturile pot creste in functie de complexitate. Linia comerciala nu prea imi face placere, dar trebuie facuta”, a declarat designerul de încălțăminte.

”Au fost propuneri sa plec din Romania sa lucrez, dar eu am vrut sa ies in fata cu numele meu, nu sub cineva. Eu m-am respectat mai mult decat m-au respectat altii. Fiica mea se implica in creatiile mele, imi spune ce anume nu ii place, alege culorile, am tinut cont de doua ori de sfaturile ei si a avut dreptate”, a mai spus Mihai Albu.

citește și...