Mihai Albu, despre scandalurile cu fosta soție, Iulia Albu. ”Și se va lăsa cu amenzi”

10.08.2020, 14:43
Mihai Albu, despre scandalurile cu fosta soție, Iulia Albu. ”Și se va lăsa cu amenzi”
Mihai Albu, despre scandalurile cu fosta soție, Iulia Albu. ”Și se va lăsa cu amenzi”

Binecunoscutul designer de încălțăminte Mihai Albu a făcut noi declarații despre certurile cu fosta sa parteneră de viață, fashion-designerul Iulia Albu.

Sunt iarăși discuții între Mihai Albu și fosta sa parteneră de viață, Iulia Albu. În ultima perioadă de timp, motivul certurilor dintre cei doi este fiica lor, Mikaela și programul de vizitare al acesteia de către designerul de pantofi.

”E o atitudine pe care dintotdeauna a arătat-o. Nu e ceva nou pentru mine. Nu mă interesează raportul meu vizavi de ea, ci de fetiță. Copilul are dreptul superior să aibă relatii cu ambii părinți. Se răzbună pe copil involuntar, nu pe mine. Încerc să îi fiu alături, dar nu pot”, a declarat Mihai Albu la postul de televiziune Antena Stars, citată de spynews.ro.

A făcut plângere penală

Mihai Albu a afirmat că a făcut plângere penală împotriva fostei sale partenere de viață.

”Am făcut o plângere penală. În mod repetat a nesocotit o hotărâre judecătorească și acum se face o anchetă. Și se va lăsa cu amenzi. Nu vreau să o jignesc pe mama fetiței mele, însă atitudinea ei și imaginea ei este aceea: apare cu mături în cap, la nas, cu tot felul de chestii.

La un moment dat mi-am pus și eu coroana în cap și mi-am făcut un selfie, unde am zis: „am coroana, n-am virus”. Asta ce înseamnă? E o glumă. Mi-a spus că sunt penibil”, a mai declarat binecunoscutul designer, potrivit sursei mai sus-menționate.

Iulia Albu are planuri de măritiș

În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike. Vedeta a mărturisit de curând, într-un interviu, că are planuri de măritiș.

”Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. Eu am și foarte mulți prieteni și nu pot să fac o nuntă restrânsă. Îți dai seama că voi face o nuntă restrânsă, foarte. Nu sunt sigură dacă o să fie în țară. Poate fac două, una în străinătate, una aici… nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic, vom face alt gen de nuntă. La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”, a declarat fashion-editorul

 

citește și...