Mihai Albu dă noi detalii despre scandalul cu fosta soție. ”I-a spus copilului meu că eu sunt un adevărat pericol”

17.06.2020, 10:24
Mihai Albu dă noi detalii despre scandalul cu fosta soție. ”I-a spus copilului meu că eu sunt un adevărat pericol”
Mihai Albu dă noi detalii despre scandalul cu fosta soție. ”I-a spus copilului meu că eu sunt un adevărat pericol”

Mihai Albu a făcut noi declarații despre scandalul în care este implicat cu fosta sa parteneră de viață, fashion-editoru Iulia Albu.

Sunt din nou discuții între Mihai Albu și fosta sa parteneră de viață, Iulia Albu. Motivul certurilor dintre cei doi este fiica lor, Mikaela și programul de vizitare al acesteia de către designerul de pantofi.

„Noi, inițial, când a apărut toată nebunia aceasta cu pandemia a fost cam pe la jumătatea lunii martiea, pe 15 martie. Exact atunci ar fi fost weekendul trei din lună și ar fi trebuit să iau copilul. Am stabilit fiind la început atunci, tocmai se luaseră măsuri drastice, și am hotărât împreună cu fosta soție, cu mama copilului, că poate este mai bine să sărim acel weekend”, a explicat Mihai Albu la Antena Stars, citat de spynews.ro.

De asemenea, Mihai Albu susține că fosta soție este cea care i-a spus fiicei sale că el este un ”adevărat pericol”.

„Însă, toată situația asta a continuat și a răscontinuat. Din câte m-am interesat și am vorbit cu avocatul meu și cu Protecția Copilului, cu direcțiile care se ocupă de toate aceste situații, aș fi avut dreptul să mă văd cu fetița mea și să o iau în weekendurile mele. Bineînțeles, luând toate măsurile de distanțare, de protecție, de spălat pe mâini, de igienă și absolut tot.

Însă, fosta soție i-a spus copilului meu că eu sunt un adevărat pericol pentru că mă duc la serviciu și în acest fel mă expun îmbolnăvirii. M-am dus la serviciu, dar cu protecție, cu mască, cu mănuși, cu absolut tot și nu au venit clienții la mine la atelier, absolut nimeni nu a intrat la mine în atelier”, a mai spus designerul de pantofi.

S-a dus cu poliția la ea

Zilele trecute, designerul de pantofi Mihai Albu a ajuns cu poliția la fosta sa soție, Iulia Albu, după cum dezvăluia într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de socializare.

”Pentru corecta informare și din cauza faptului că la descinderea cu poliția au fost mulți martori și mai mult ca sigur vor apărea reacții, am ales să fac urmatoarele precizări. Nu mi-aș fi dorit să ajung în situația în care sunt obligat să recurg la organele penale competente prin formularea unei plângeri penale împotriva mamei fiicei mele pentru nerespectarea repetată a hotărârii judecătorești privind programul meu de vizită cu Mikaela.

Avocata mea are în lucru această plângere penală și sper ca măcar în ultimul ceas mama Mikaelei să realizeze că prima persoană care are de suferit prin această atitudine este chiar fiica noastră. O hotărâre judecatorească trebuie respectată și nu în ultimul rând, interesul superior al minorului”, a scris Mihai Albu pe contul său de Facebook.

citește și...