Mihai Albu a ajuns să-și vândă pantofii pe rețelele de socializare. ”Supraviețuirea este de acum pe principiul care pe care”

08.07.2020, 14:00
Mihai Albu a ajuns să-și vândă pantofii pe rețelele de socializare. ”Supraviețuirea este de acum pe principiul care pe care”
Mihai Albu a ajuns să-și vândă pantofii pe rețelele de socializare. ”Supraviețuirea este de acum pe principiul care pe care”

Designerul de încălțăminte Mihai Albu a decis să ia măsuri pentru ca afecerea sa să meargă.

Mihai Albu a anunțat, pe contul său de socializare, că va posta zilnic imagini cu pantofii pe care îi face și pe care vrea să-i vână, încercând astfel să-și salveze afacerea cu încălțăminte în această perioadă de criză.

”VÂNDUT! De astăzi, voi plasa zilnic pe profilul meu, modele unicat la prețuri accesibile… o singura pereche, o singură marime… cele interesate pot lăsa DM sau comentariu. Perechea din foto este măsura 39, este din piele întoarsă si are toc de 10 cm. Prețul 399 lei ? (se pare că mult promisele fonduri europene de ajutor s-au poticnit pe undeva și supraviețuirea este de acum pe principiul care pe care ??) VÂNDUT!”, a fost prima postare a lui Mihai Albu după ce a decis să-și vândă pantofii pe pagina sa de socializare.

”Ehe, presa este alături de noi, a înțeles că avem probleme și că situația nu este deloc roz. Români, cumpărați produse autohtone, cu toții avem acum prețuri rezonabile, doar noi ne putem ajuta între noi! Niciun producător român nu beneficiază de vreun ajutor de la stat, chiriile, salariile, taxele și toate facturile au rămas neschimbate… ca și când “economia duduie” (vorba vestitului Tăriceanu)”, a scris ulterior Mihai Albu.

În scandal cu fosta soție din cauza fiicei lor

În ultima perioadă de timp, sunt din nou discuții între Mihai Albu și fosta sa parteneră de viață, Iulia Albu. Motivul certurilor dintre cei doi este fiica lor, Mikaela și programul de vizitare al acesteia de către designerul de pantofi.

”Pentru corecta informare și din cauza faptului că la descinderea cu poliția au fost mulți martori și mai mult ca sigur vor apărea reacții, am ales să fac urmatoarele precizări. Nu mi-aș fi dorit să ajung în situația în care sunt obligat să recurg la organele penale competente prin formularea unei plângeri penale împotriva mamei fiicei mele pentru nerespectarea repetată a hotărârii judecătorești privind programul meu de vizită cu Mikaela.

Avocata mea are în lucru această plângere penală și sper ca măcar în ultimul ceas mama Mikaelei să realizeze că prima persoană care are de suferit prin această atitudine este chiar fiica noastră. O hotărâre judecatorească trebuie respectată și nu în ultimul rând, interesul superior al minorului”, scria, de curând, Mihai Albu pe contul său de Facebook

citește și...