Mihaela Tatu vorbește despre viața sentimentală. ”Este foarte greu cu cât înaintezi în viață să mai găsești un om cu care să rezonezi”

03.03.2021, 13:27
Mihaela Tatu vorbește despre viața sentimentală. ”Este foarte greu cu cât înaintezi în viață să mai găsești un om cu care să rezonezi”
Mihaela Tatu vorbește despre viața sentimentală. ”Este foarte greu cu cât înaintezi în viață să mai găsești un om cu care să rezonezi”

Mihaela Tatu a făcut declarații despre viața sa sentimentală.

Mihaela Tatu a fost căsătorită, însă a ajuns la separare. Vedeta a vorbit despre viața sentimentală și despre un posibil partener într-un interviu pentru Antena Stars. ”Orice om își dorește un partener, dar relația nu-mi doresc să se bazeze pe nevoi. Este foarte greu cu cât înaintezi în viață să mai găsești un om cu care să rezonezi. Și dacă voi întâlni un om cu care să mă simt bine, nu știu ce se va întâmpla. Dorința de control pierde omul. Tu trebuie să fii doar foarte pregătit pentru ce urmează să ți se întâmple. Oamenii acum ies din relații destul de șifonați. Eu mă tot gândesc la oamenii care stau în relație deși nu mai au nimic în comun, iar copiii simț. Ălă este compromis. Și eu nu prea am făcut compromisuri, dar m-am străduit să las în urma mea lucruri bine făcute. Să faci concesii este una, dar să faci compromisuri e alta”, a explicat Mihaela Tatu, relatează spynews.ro.

”Mă văd mai încolo alături de un bărbat, într-o mașină mare cu care să călătorim în toată lumea, să ne ținem de mână, să citim împreună, să râdem mult, să avem libertate, să ne respectăm timpul și spațiul”, a adăugat ea.

Cu ce se ocupă Mihaela Tatu în prezent

Mihaela Tatu a fost în atenția publicului cu emisiunea ”De 3 X femeie”, pe care a prezxentat-o timp de foarte mulți ani. Ulterior, vedeta a moderat și alte emisiuni, după care a renunțat la TV. Acum, Mihaela Tatu a pus bazele unui noi proiect. Ea citeşte poveşti pentru copii și dă glas personajelor de desene animate. În plus, de ceva timp, activează ca trainer pentru vorbitul în public.

”Acum pot povesti în sfârșit, ce-am trăit eu în ultima perioadă. M-au tot întrebat prietenii mei, mai ales cei virtuali, de ce nu am mai fost la fel de prezentă online. Și le-am răspuns că am mult de lucru.  Pe lângă cursuri și seminarii atât în comunicare cât și în dezvoltare personală, am dat viață numeroaselor personaje de pe Platforma de Povești pentru copii, Nani Nani!”, a explicat recent vedeta pe contul său de socializare.

”Sunt multe căi prin care poți consolida legătura cu copilul tău. Poveștile sunt un liant fabulos între voi părintii și copiii voștri. Pentru că implică “ambele părți” într-o activitate care vă unește prin imagini, cuvinte, trăiri și emoții. Astfel, cititul sau ascultatul unei povești, poate să devină un ritual al familiei, care să aibă loc într-un anumit moment al zilei. Asta am făcut eu. Am pus voci pe povești. Bucuria și marea mea dorință”, a acompletat Mihaela Tatu.

citește și...