Mihaela Tatu spune tot despre cariera sa în televiziune. ”Eu știu cât sunt de bună, dar pentru mine a fost cumplită ieșirea din media”

26.09.2022, 17:02
Mihaela Tatu spune tot despre cariera sa în televiziune. ”Eu știu cât sunt de bună, dar pentru mine a fost cumplită ieșirea din media”
Mihaela Tatu spune tot despre cariera sa în televiziune

Fosta vedetă de televiziune Mihaela Tatu, în vârstă de 59 de ani, a făcut declarații neașteptate despre cariera sa în televiziune. Aceasta a mărturisit că nu și-a dorit să iasă din lumina reflectoarelor. ”Eu știu cât sunt de bună, dar pentru mine a fost cumplită ieșirea din media”, a explicat binecunoscuta prezentatoare TV.

Mihaela Tatu a fost în atenția publicului cu emisiunea ”De 3 X femeie”, pe care a prezxentat-o timp de foarte mulți ani. Ulterior, vedeta a moderat și alte emisiuni, după care a renunțat la TV. Acum, Mihaela Tatu a pus bazele unui noi proiect. Ea citeşte poveşti pentru copii și dă glas personajelor de desene animate. În plus, de ceva timp, activează ca trainer pentru vorbitul în public.

În plan personal, Mihaela Tatu a fost căsătorită, însă a ajuns la separare. Din acest mariaj a rezultat o fată. Mihaela Tatu a făcut declarații despre cariera sa în televiziune și a mărturisit că nu și-a dorit să iasă din lumina reflectoarelor.

Mihaela Tatu spune tot despre cariera sa în televiziune. ”M-am dus cu proiecte pe la diverse posture tv, doar că formatele mele nu își mai găseau locul”

„Eu nu am dorit să ies din media. Am luat o pauză de doi ani și când m-am întors nu mai înțelegeam nimic. M-am dus cu proiecte pe la diverse posture tv, doar că formatele mele nu își mai găseau locul. Iar ceea ce mi se oferea din partea acelor posturi tv nu se potrivea cu mine. Emisiunea pe care eu am realizat-o, De 3 x femeie nu a fost doar un format, la un post tv. A fost însăși viața mea. Acel de 3 x femeie eram eu însămi”, a mărturisit Mihaela Tatu pentru click.ro.

„Eu îmi cunosc valoarea în media ca om de radio și tv. Eu știu cât sunt de bună, dar pentru mine a fost cumplită ieșirea din media. Luni de zile nu mi-am găsit locul, sensul. Nu știam încotro să o apuc. Apoi s-a întâmplat ceva. Am intrat în mediul de business și am văzut ceva, o nevoie pe care mi-am dat seama că pot să lucrez”, a adăugat fosta prezentatoare TV.

citește și...