Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, mai îndrăgostiți ca niciodată. Cum s-au fotografiat în vacanță

20.06.2021, 11:48
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, mai îndrăgostiți ca niciodată. Cum s-au fotografiat în vacanță
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, mai îndrăgostiți ca niciodată. Cum s-au fotografiat în vacanță

Mihaela Rădulescu și iubitul ei austriac Felix Baumgartner sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Mihaela Rădulescu se relaxează la saint-Tropez alături de iubitul ei, Felix Baumgartrner, și de fiul său, Ayan. Vedeta de televiziune și sportivul austriac sunt mai îndrăgostiți ca niciodatăp și se simt perfect unul în compania celuilalt, după cum se poate observa și din fotografiile postate de Felix Baumgartner pe contul său de socializare. ”Dintr-un motiv oarecare, în poza asta pare că mergem la război, dar de fapt este invers. Ne-am simțit atât de bine”, a scris Felix Baumgartner în dreptul uneia dintre fotografiile în care apare alături de Mihaela Rădulescu.

La rândul ei, vedeta a publicat, în mediul online, două fotografii cu fiul său, Ayan. Într-una din imagini, Mihaela Rădulescu își îmbrățișează fiul în timp ce admiră o priveliște de vis, iar în alta i-a fotografiat la terasă pe Felix și Ayan.

Ce a declarat Mihaela Rădulescu despre relația cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu este mama unui băiat, Ayan, rezultat din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner.

Vedeta a vorbit despre relația sa cu Felix Baumgartner într-un interviu recent.

”Nu, n-a fost „coup de foudre”. Și nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie…. Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie. Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta. Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel, deci haideți să mai și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire. Iar dacă nu puteți accepta, eu tot vă doresc fericirea mea, pentru că e reală și întreagă”, a mărturisit ea.

Mihaela Rădulescu regretă că nu a avut mai mulți copii

Prezentatoarea de televiziune Mihaela Rădulescu a mărturisit, într-un interviu, că unul dintre marile sale regrete este acela că nu a avut mai mulți copii. Vedeta a încercat de mai multe ori să rămână însărcinată și chiar s-a gândit la adopție, însă nu a fost să fie.

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul şi bun”, a spus Mihaela Rădulescu.

”Aş fi făcut mai mulți copii şi ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă şi de succesul profesional. Sunt bune şi alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă şi simt că n-aş fi dat greş cu încă vreo doi, trei copii”, a mai spus cea supranumită diva de la Monaco.

citește și...