Mihaela Rădulescu, mesaj de solidaritate pentru Ucraina. Ce legătură are diva de la Monaco cu poporul ucrainean

28.02.2022, 18:05
Mihaela Rădulescu, mesaj de solidaritate pentru Ucraina. Ce legătură are diva de la Monaco cu poporul ucrainean
Mihaela Rădulescu își satisface orice poftă. ”E o chestie pe care nu o pot controla și nici nu vreau să o controlez”

Mihaela Rădulescu a postat un mesaj de solidaritate pentru Ucraina. Diva de la Monaco mărturisește ce legătură are cu poporul ucrainean și ce amintiri îi sunt trezite în prezent. Vedeta spune că sângele ucrainean este și sângele ei. Mai mult, fosta prezentatoare TV face apel la oameni să îi ajute pe oamenii nevoiași care sosesc în România.

Mihaela Rădulescu este în showbiz-ul românesc de 27 de ani și este cunoscută de o țară întreagă, însă nu multe persoane știu ce origini are vedeta.

Mihaela Rădulescu a postat un mesaj de solidaritate pe Twitter, unde a împărtășit că este alături de poporul suferind. Vedeta spune că are o legătură specială cu tara vecină, datorită familiei sale. 

Ce legătură are Mihaela Rădulescu cu Ucraina

Diva de la Monaco dezvăluie că bunicul ei a fost născut la Kiev și apoi a fost mutat în România, după război. Mihaela Rădulescu îl descrie pe bunicul său ca fiind un bărbat cu ochii albaștri, care i-a transmis identitatea ucraineană.

“Avem toti cu ce…si un “de ce” sa ajutam, personal sau..doar pentru ca oamenisuntem . Bunic nascut la Kiev, mutat din dragoste, dupa razboi, in Romania. Azi mi-ar fi zambit cu ochii lui albastri. #idomypart #Ukraine #inmyblood“, a scris vedeta pe Twitter.

Ce ocupație aveau părinții vedetei

Recent, Mihaela Rădulescu a dezvăluit ocupația mai puțin obișnuită a părinților ei, până în urmă cu mai mulți ani. Cei doi au fost arbitri de raliu. Mama prezentatoarei TV chiar a participat la unele curse, fiind inclusiv pilot.

“Tata a fost singurul care se mai împotrivea acestui răsfăţ general. Fiind un tip foarte sportiv, dorea să ne crească şi pe noi în acelaşi spirit, lucru care m-a ajutat extraordinar.

În plină iarnă, pe gerurile cele mai crâncene, tata ne scotea, pe mine şi pe frate-miu, să alergăm în picioarele goale prin zapadă. Moment în care toate bunicile şi străbunicile leşinau”,  a explicatspus  Mihaela Rădulescu.

citește și...