Mihaela Rădulescu își satisface orice poftă. ”E o chestie pe care nu o pot controla și nici nu vreau să o controlez”

30.08.2021, 16:53
Mihaela Rădulescu își satisface orice poftă. ”E o chestie pe care nu o pot controla și nici nu vreau să o controlez”
Mihaela Rădulescu își satisface orice poftă. ”E o chestie pe care nu o pot controla și nici nu vreau să o controlez”

Mihaela Rădulescu, în vârstă de 52 de ani, a oferit detalii despre stilul său de viață. Deși are grijă de alimentația sa, vedeta de televiziune susține că nu se abține de a a-și satisface orice poftă culinară pe care o are. ”E o chestie pe care nu o pot controla și nici nu vreau să o controlez” , a mărturiasit binecunoscuta prezentatoare.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. De-a lungul anilor, aceasta a moderat emisiuni care s-au bucurat de mare succes la public. În plan personal, Mihaela Rădulescu este mama unui băiat, Ayan, rezultat din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner.

La 52 de ani, Mihaela Rădulescu este o apariție care atrage privirile oriunde merge. Vedeta are un stil de viață sănătos, însă a mărturisit, pentru evz.ro, că nu se reține atunci când are poftă de ceva.

Mihaela Rădulescu își satisface orice poftă. ”Nu există venire în România, la muncă, fără să nu mănânc un sandviș cu parizer și cu muștar din ăla românesc”

Mihaela Rădulescu a mărturisit că nu poate rezista mâncărurilor din România, iar atunci când vine în țară nu poate rezista să nu mănânce sandviș cu parizer și muștar. „Nu aveam bani în facultate și îmi aduc aminte că parizerul era viața mea, mai ales când îl prindeai pe ală proaspăt, roz așa, și tăiat foarte subțire, și cu pâinea aia caldă, franzela aia albă. Deci eu nu am o problemă cu asta, cum nu am o problemă cu nimic din ce înseamnă mâncare românească. M-am surprins mâncând mult mai vegetarian, dar eu nu sunt extremistă, nu îmi place să zic că sunt de mâine vegetariană. Mănânc foarte multe legume și fructe, mănânc oarecum sănătos, mănânc destul de cumpătat în sensul că nu mănânc mult nici din lucrurile care îmi plac, dar mănânc dulciuri, mănânc de toate”, a mărturisit prezentatoarea TV.

„Atunci când vin în România îmi este poftă fix de lucrurile cele mai nesănătoase, cele mai românești. Nu există venire în România, la muncă, fără să nu mănânc un sandviș cu parizer și cu muștar din ăla românesc. E o chestie pe care nu o pot controla și nici nu vreau să o controlez pentru că e o plăcere pe care mi-o fac. Cum e și amandina și alte lucruri de care nu simt nevoia să mă despart, oricâte teorii despre nutriție și sănătate mi-ai ține. Sunt plăcerile mele, iar eu cred mai tare într-un metabolism sănătos susținut și de plăceri, nu numai de restricții”, a adăugat vedeta.

citește și...