Mihaela Rădulescu, ipostază alături de Felix Baumgartner. ”Secretul este să găsim pe cineva cu care să rămânem copii”

07.01.2021, 13:47
Mihaela Rădulescu, ipostază alături de Felix Baumgartner. ”Secretul este să găsim pe cineva cu care să rămânem copii”

Mihaela Rădulescu a postat în mediul online o fotografie în care apare alături de iubitul său, Felix Baumgartner.

În imagine, cei doi apar într-o ipostază extrem de frumoasă, pe un câmp, în apropierea unui elicopter. Fotografia este însoțită de un mesaj plin de înțelesuri.

„Cu toții căutăm pe cineva cu care să îmbătrânim împreună, dar cel mai înțelept știe că secretul este să găsim pe cineva cu care să rămânem copii. Ne potrivim descrierii”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram, în dreptul fotografiei de cuplu, conform protv.ro.

 

Ce a declarat Mihaela Rădulescu despre relația cu Felix Baumgartner

De câțiva ani, Mihaela Rădulescu formează un cuplu cu sportivul austriac Felix Baumgartner. În ultima perioadă de timp au existat numeroase speculații privind despărțirea lor.

Moderatoarea emisiunii ”Ferma”, de la Pro TV, a vorbit despre relația sa cu Felix Baumgartner într-un interviu recent.

”Nu, n-a fost „coup de foudre”. Și nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie…. Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie. Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta. Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel, deci haideți să mai și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire. Iar dacă nu puteți accepta, eu tot vă doresc fericirea mea, pentru că e reală și întreagă”, a mărturisit ea.

FOTO: Facebook/Instagram/ Mihaela Rădulescu

citește și...