Mihaela Rădulescu: ”Nu am avut nicio zi liberă de când am venit în țară”

12.09.2020, 16:10
Mihaela Rădulescu: ”Nu am avut nicio zi liberă de când am venit în țară”
Mihaela Rădulescu: ”Nu am avut nicio zi liberă de când am venit în țară”

Mihaela Rădulescu, prezentatoarea show-ului ”Ferma”, de la Pro TV, a mărturisit că nu a avut nicio zi liberă de când a venit în țară pentru filmări.

Mihaela Rădulescu se află în prezent  în România pentru filmările celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Ferma, de la Pro TV, pe care o moderează alături de Cristian Bozgan. Vedeta a dat detalii despre programul pe care îl are. Vedeta a explicat că nu a avut nicio zi liberă de când a revenit în țară.

”Nu sunt pe relaxare. Am filmat până la 3. Nu am avut nicio zi liberă de când am venit în țară. Când îi privești pe concurenți te simți cel mai norocos din lume că ai unde dormi, ai ce mânca, ce bea.

Compartiv cu concurenții trăiesc vis. Dacă nu m-aș compara cu concurenții, sigur că aș putea începe să mă plâng și să fac o listă de lucruri care îmi lipsesc sau nu-mi plac mie. Eu trăiesc la rulotă, pentru că este o opțiune personală…

Sunt aici… mă trezesc, fac sport, mănânc și mă duc la filmare. Termin noaptea filmarea… mă demachiez și mă bag în pat”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru revista Viva.

”Eu mă înghesui în baia asta mică, dorm în rulotă și sunt înconjurată de un morman de haine”


Deși condițiile în care stă pe durata filmărilor pentru ”Ferma” nu sunt de lux, Mihaela Rădulescu se declară mulțumită.

”În fiecare sezon concurenții au avut de tras chestii nasoale. Ei trăiesc săptămâni întregi fără cafea, fără nimic. Nu mai zic fără telefon… Dacă vezi cum tânjesc după niște spaghete sau lucruri din astea. Eu am condiții chiar extraordinare și am și norocul să fiu în mijlocul unei păduri.

Când mă trezesc calc direct pe pământ, pe frunze. Am apă caldă, am un pat imens. Am condiții foarte plăcute de muncit. Mă simt bine. Eu mi-am ales să dorm la rulotă, ei mă trimiteau la hotel să dorm într-un pat de om, să fac duș în baie mare. Eu mă înghesui în baia asta mică, dorm în rulotă și sunt înconjurată de un morman de haine. Nu prea am pe unde să calc pe aici.

E puțină chinuială, dar îmi place chinuiala asta. Prefer confortul de a mă trezi la locul de muncă. Eu și cu paznicii de noapte”, a mai spus vedeta de televiziune pentru sursa menționată.

 

citește și...