Mihaela Rădulescu, în culmea fericirii. Fiul ei a absolvit liceul

30.05.2022, 13:39
Mihaela Rădulescu, în culmea fericirii. Fiul ei a absolvit liceul
Mihaela Rădulescu, în culmea fericirii. Fiul ei a absolvit liceul

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu, în vârstă de 52 de ani, este mai fericită ca niciodată. Fiul ei, Ayan, rezultat din mariajul pe care vedeta l-a avut cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg, a absolvit un liceu de top din America. Mihaela Rădulescu a dat publicității mai multe imagini și a transmis un mesaj emoționant.

Mihaela Rădulescu este astăzi una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. În plan personal, Mihaela Rădulescu este mama unui băiat, Ayan, rezultat din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Vedeta de televiziune este mai fericită ca niciodată. Ayan, băiatul ei, a absolvit un liceu de top din America.

Mihaela Rădulescu, în culmea fericirii. Alături de Ayan la festivitatea de absovire a liceului

Mihaela Rădulescu a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, imagini de la festivitatea de absolvirea a liceului a fiului ei, Ayan. Acesta a învățat la un colegiu presigios – Lawrenceville School din New Jersey, unde taxa anuală este de 70.000 de dolari, notează protv.ro.

Ayan s-a remarcat în timpul liceului printre colegi, făcând parte din echipa de fotbal american a școlii, cea de dezbateri, precum și dintr-un cerc de poezie. Ayan Schwartzenberg , acceptat deja a două universități de top din SUA. Cel mai probabil Ayan va alege să meargă la prestigioasa Universitate Princeton, precizează sursa citată anterior.

Mihaela Rădulescu, detalii din relația cu Felix Baumgartner

De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner. Vedeta a dat detalii despre relația sa la distanță cu Felix Baumgartner într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva. ”Suntem împreună cam peste tot, mai puțin pe-acasă. Avantaje? Dor și bucurie maximă la fiecare revedere, calc, gătesc, spăl și aștept mult mai puțin cu masa pusă. Dezavantaje? La mine – când se strică ceva în casă și trebuie să repar pe facetime. La Felix – „cum calc cămașa?, „Cum fac o supă?. Și altele, la fel de simpatice și… normale, la stilul nostru de viață. Numai în ultimele trei săptămâni am fost în cinci țări împreună, cu pauze de câte o zi acasă, doar ca să pun în valiză haine curate și pentru alt gen de activități. E mai mult decât adrenalină. E viața noastră, cu piciorul pe accelerație și… destul de off-road”, a detaliat Mihaela Rădulescu.

Despre o eventuală căsătorie cu Felix Baumgartner, Mihaela Rădulescu spunea, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV: “Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”.

citește și...