Incredibil cum arată fiul Mihaelei Rădulescu. La 16 ani e frumos de pică și plin de mușchi!

28.07.2020, 11:26
Incredibil cum arată fiul Mihaelei Rădulescu. La 16 ani e frumos de pică și plin de mușchi!

Mihaela Rădulescu are motive de mândrie. Fiul ei arată incredibil de bine. Adolescentul face furori cu aparițiile sale.

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu  este mama unui băiat din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Ayan, băiatul vedetei, împlinește 16 ani în luna august a acestui an. Ayan s-a transformat într-un adolescent de toată frumusețea. Arată foarte bine și are un trup foarte bine lucrat la sală. Este plin de mușchi, iar aparițiile sale la bustul gol îi impresionează pe fanii din mediul online.

”Frumos băiat”, ”Arată într-un mare fel la vârsta lui. Tot respectul!”, ”Așa mamă, așa fiu”, ”Frumos băiat ai”, ”O minunăție de băiat”, ”Nu cred! Când a crescut copilul ăsta așa?”, ”Frumos băiat, seamănă cu mama”, ”Ce frumos a crescut și s-a dezvoltat”, ”Ai un copil foarte frumos”, ”Ai un băiat superb! Va frânge multe inimioare”, ”Seamănă cu Tom Cruise”, ”O frumusețe de băait”, ”Seamănă mult cu Richard gere în tinerețe”, ”Un tânăr superb”, i-au transmis internauții Mihaelei Rădulescu.

Mihaela Rădulescu și-a luat o pauză de la rețelele de socializare

În urmă cu ceva timp, vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu a luat decizia de a sta departe de rețelele de socializare pentru o perioadă. Anunțul a fost făcut de Mihaela Rădulescu pe contul său de Instagram.

”Nu știu cum fac alții, dar eu fac acest „detox“ de rețele sociale din când în când, mai ales după o perioadă atât de lungă în care am trăit prea mult în online, toți. Măsura, în toate, e o „cheie“pe care o folosesc fără ezitare, tocmai ca să tai orice început de dependență, oricare ar fi natura ei. Cei care mă urmăriți de mai mult timp, știți că am obiceiul să „dispar“ cu zilele sau chiar săptămânile, deci procedura nu va surprinde. Alții, mai puțin dispuși să accepte o simplă rigoare personală, găsesc imediat explicații paralele, exact ca din universuri paralele – sigur i s-a întâmplat ceva, sigur e vreun dezastru în amor sau vreo tulbure problemă existențială”, a scris Mihaela Rădulescu în mediul online.

Vedeta mărturisea că vrea să se bucure de puțină libertate după perioada de izolare provocată de pandemia de coronavirus.

”Și, al doilea pas după ce-și imaginează, îl fac către bârfă, știre, „stiu eu sigur“, „da‘ să nu spui că știi de la mine“. Am un antrenament de zid pentru aceste avioane de hârtie – se tot izbesc de mine, dar nu simt nimic. Am recăpătat toți niște culoare de libertate, iar eu simt nevoia să le folosesc excesiv. Să mă duc pe coclauri, să merg pe jos, să mă uit la amănuntele spectaculoase ale naturii, de la melci la… stele, să îmi țin mintea ocupată cu ce vreau să fac, cu ce muncesc, cu gândurile, dorurile și plăcerile mele, nu ale altora. Dacă pare vreun soi de egoism, va asigur că nu e. Dacă pare o idee bună, vă asigur că merită încercată, din când în când. Pe curând. ✌️”, a adăugat cea supranumită diva de la Monaco.

citește și...