Când apare, de fapt, sezonul 3 al serialului Vlad. Oamenii din spatele producției au dezvăluit totul!

03.01.2020, 15:29
Când apare, de fapt, sezonul 3 al serialului Vlad. Oamenii din spatele producției au dezvăluit totul!
Când apare, de fapt, sezonul 3 al serialului Vlad

Serialul Vlad a avut premiera pe 25 februarie 2019, la Pro Tv! Producția a rupt audiențele încă de la început și toată lumea este curioasă să afle când apare, de fapt, sezonul 3 al serialului Vlad.

Când apare, de fapt, sezonul 3 al serialului Vlad

Potrivit producătorilor, Vlad va continua și cu sezonul al treilea, care va fi difuzat la începutul anului 2020. Producția de la Pro Tv a fost adaptată după serialul turcesc Ezel, după cum notează site-ul spaniol todonews.com.

‘Vlad este cel mai ambițios proiect pe bază de scenariu pe care l-am avut până acum la Pro TV și suntem încântați de felul în care a fost primit de publicul din România. Suntem entuziasmați să vedem unde ne va duce cel de-al treilea sezon’, a declarat Antonii Mangov, Senior Pro TV Programming Executive, citat de paginademedia.ro.

Serialul Vlad are la bază povestea inedită a lui Adrian Anuței, un tânăr care a fost condamnat la închisoare, după ce a fost găsit vinovat de comiterea unui jaf.

După mulți ani petrecuți în spatele gratiilor, Adrian revine cu un nou nume, Vlad Pop, și un plan de răzbunare. Rolul lui Vlad este interpretat de actorul Adrian Nartea. În sezonul 3 își va face apariția un nou personaj care își va duce planul la final cu propriile arme. Adrian Titieni este cel care va intra în pielea celui mai temut personaj, Iordache, din serialul Vlad.

Încă de la lansare, serialul a adus audiențe bune postului Pro Tv. De asemenea, cel de-al doilea sezon al serialul Vlad a fost realizat cu bani de la Guvern, prin schema de stat privind sprijinirea industriei cinematografice. Postul Pro Tv a primit 4,2 milioane de lei pentru realizarea producției.

citește și...