Mihaela Rădulescu e categorică. ”Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice”

28.07.2021, 10:11
Mihaela Rădulescu e categorică. ”Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice”
Mihaela Rădulescu e categorică. ”Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice”

Mihaela Rădulescu a vorbit deschis despte operațiile estetice. Cea supranumită ”diva de la Monaco” a afirmat că nu a ascuns niciodată intervențiile la care a recurs.  În ceea ce privește comentariile pe seama intervențiilor sale, Mihaela Rădulescu a spus: ”Nu mă interesează că sunt criticată pentru operațiile estetice”.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai spectaculoase apariții din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, vedeta are parte și de numeroase critici.

”Sunt criticată din mai multe puncte de vedere, dar m-am obişnuit cu asta. De o viaţă e aşa. Nu mai am nici o apăsare, aveam când eram mai tânără. Dacă n-am fi criticaţi în meseria asta, ar însemna că nu prezentăm interes”, a declarat vedeta pentru click.ro.

Mihaela Rădulescu e categorică. ”Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara”

Mihaela Rădulescu a vorbit și despre intervențiile estetice la care a recurs.

”Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical la doctorul Constantin Stan, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate. Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara. Deci, ceea ce am simţit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviinţă să dau explicaţii suplimentare. Cui m-a întrebat i-am explicat. Cine vrea să povestească şi să inventeze operaţii care n-au existat, aia înseamnă deja răutate şi prostie. Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi şi spre binele nostru. Şi le fac de câte ori o să am chef”, a spus aceasta.

Mihaela Rădulescu împlinește 52 de ani

În data de 3 august, Mihaela Rădulescu își aniversează ziua de naștere. Vedeta de televiziune împlinește 52 de ani. Întrebată ce își dorește de ziua sa de naștere, aceasta a răspuuns: ”Atât: să fiu cu fiul meu, să fiu cu Felix şi să am bucuria asta de a fi din nou împreună. Până acum, am avut toţi o viaţă împrăştiată şi e greu aşa, mai ales după atâta despărţire unii de alţii, după pandemia asta. Acum avem, slavă Domnului, timp să ne vedem”.

Mihaela Rădulescu este mama unui băiat, Ayan, rezultat din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner.

 

citește și...