Mihaela Rădulescu, dezvăluiri din copilăria sa. ”Mama a fost mereu cea riguroasă”

01.01.2021, 16:55
Mihaela Rădulescu, dezvăluiri din copilăria sa. ”Mama a fost mereu cea riguroasă”
Mihaela Rădulescu, dezvăluiri din copilăria sa. ”Mama a fost mereu cea riguroasă”

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu și-a amintit de copilăria sa. Aceasta a vorbit despre educația pe care a primit-o de la părinții săi.

Într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva, Mihaela Rădulescu a mărturisit că în copilărie îi plăcea să se joace cu băieții și că nu era deloc interesată de păpuși.

”Mă jucam mereu cu băieții, eram foarte competitivă și deloc interesată de păpuși. Îmi făceam datoria la școală, la gimnastică, eram premiantă și mer- geam la olimpiade, dar nu-mi prea plăcea să stau locului sau să n-am păreri. Nu eram deloc alintată, dar știu că eram iubită de toată familia – mi-am prins în viață toți bunicii și toți străbunicii. De la bunicile mele am învățat să gătesc o mulțime de mâncăruri, dar îmi plăcea mai mult să stau cu bunicii și cu tata la reparat chestii prin casă sau prin curte”, a povestit vedeta.


Mihaela Rădulescu, despre copilărie: ”Nu era nimic spartan în educația mea”

Vedeta TV a afirmat că mama sa a fost foarte riguroasă cu ea în copilărie.

”Mama a fost mereu cea riguroasă, dar nu era nimic spartan în educația mea. Am avut părinți tineri, mama avea 20 de ani când m-a adus pe lume și era studentă, ca și tata. Din doi părinți profesori, n-aveam cum să greșesc fundamental sau să o iau pe vreun drum greșit, dimpotrivă. Și le sunt recunoscătoare pentru tot, mai ales pentru ce nu-mi convenea când nu înțelegeam de ce mă certau. Acum înțeleg tot și îi iubesc și mai mult”, a detaliat ea.

Întrebată dacă a avut ceva de reproșat părinților ei, Mihaela Rădulescu a răspuns: ”Era o vreme când mi se părea că din vina lor nu m-am făcut scriitoare mai devreme, cum visam eu, pentru că nu m-au susținut și-mi tot spuneau că aia nu-i o meserie, e un hobby. Dar, după ce mi-a venit mintea la cap, am realizat că părinții nu-s de vină niciodată pentru neîmplinirea viselor – numai noi suntem de vină, noi și neîncrederea în ce vrem, în cine suntem, când suntem foarte tineri. În concluzie, n-am absolut nimic să le reproșez, ci doar… iubire pentru cum m-au crescut”.

Mihaela Rădulescu se iubește cu Felix Baumgartner

De câțiva ani, Mihaela Rădulescu formează un cuplu cu sportivul austriac Felix Baumgartner. În ultima perioadă de timp au existat numeroase speculații privind despărțirea lor.

Moderatoarea emisiunii ”Ferma”, de la Pro TV, a vorbit despre relația sa cu Felix Baumgartner într-un interviu recent.

”Nu, n-a fost „coup de foudre”. Și nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie…. Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie. Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta. Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel, deci haideți să mai și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire. Iar dacă nu puteți accepta, eu tot vă doresc fericirea mea, pentru că e reală și întreagă”, a mărturisit ea.

citește și...