Mihaela Rădulescu, despre relația cu fiul ei, Ayan. ”Așa am făcut mereu și nu cred că o să ne oprim prea curând”

23.10.2021, 16:01
Mihaela Rădulescu, despre relația cu fiul ei, Ayan. ”Așa am făcut mereu și nu cred că o să ne oprim prea curând”
Mihaela Rădulescu, despre relația cu fiul ei, Ayan. ”Așa am făcut m ereu și nu cred că o să ne oprim prea curând”

Mihaela Rădulescu, în vârstă de 52 de ani, a vorbit despre experiența sa de mamă și despre fiul său, Ayan, pe care îl are din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.Acesta este plecat la studi în America. ”Așa am făcut mereu și nu cred că o să ne oprim prea curând” , a mărturisit cea supranumită ”diva de la Monaco”.

Mihaela Rădulescu este mama unui băiat, Ayan, rezultat din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner.

Vedeta a acordat un interviu pentru revista Viva în care a vorbit despre relația cu Ayan, mărturisind că vorbește foarte des cu acesta, deși Ayan este plecat la studii în America.

Mihaela Rădulescu, despre relația cu fiul ei, Ayan. ”Ador orice subiect cu el”

”Vorbim zilnic, despre tot. Nu de control, ci de drag, de dor, de povești de peste zi, ale lui sau ale mele. Așa am făcut mereu și nu cred că o să ne oprim prea curând. Se schimbă doar conversația, de la an la an. Și ador orice subiect cu el”, a declarat Mihaela Rădulescu.

”De aproape doi ani studiază în US, la dorința lui exclusivă. M-am obișnuit greu cu ideea plecării lui de-acasă atât de devreme, dar pare că știe exact ce vrea și l-am lăsat să-și facă propriile alegeri. E tot ce am visat pentru el și probabil mult mai mult de-atât. Evident că și educația financiară a fost la fel de serios abordată în familia noastră, mai ales de tatăl lui, e un capitol la care e mult mai înțelept și realist decât mine. I-am pus amândoi în suflet și în minte tot ce are nevoie ca să meargă pe drumul lui, cu bagajul bine făcut”, a mai spus vedeta TV despre fiul său, Ayan.

citește și...