Mihaela Rădulescu, despre prima noapte cu un bărbat. ”Muream de curiozitate și aproape că eu l-am provocat”

06.12.2020, 13:07
Mihaela Rădulescu, despre prima noapte cu un bărbat.  ”Muream de curiozitate și aproape că eu l-am provocat”
Mihaela Rădulescu, despre prima noapte cu un bărbat. ”Muream de curiozitate și aproape că eu l-am provocat”

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu a povestit la un moment dat cum a fost pentru ea prim a noapte pe care a petrecut-o în compania unui bărbat.

Prima noapte de amor a Mihaelei Rădulescu a fost când aceasta avea 17 ani. Cea supranumită ”diva de la Monaco” dezvăluia că a fost extrem de curioasăși că ea a fost cea care aproape că l-a provocat pe partenerul ei de la acea vreme.

”Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate şi aproape că eu l-am provocat. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot ameţea, dar era prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmărindu-mi instinctul, căci experienţa nu exista, eram mult mai liberă ca el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării”, povestea Mihaela Rădulescu într-un interviu, potrivit okmagazine.ro.

Mihaela Rădulescu se iubește cu Felix Baumgartner

De câțiva ani, Mihaela Rădulescu formează un cuplu cu sportivul austriac Felix Baumgartner. În ultima perioadă de timp au existat numeroase speculații privind despărțirea lor.

Moderatoarea emisiunii ”Ferma”, de la Pro TV, a vorbit despre relația sa cu Felix Baumgartner într-un interviu recent.

”Nu, n-a fost „coup de foudre”. Și nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie…. Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie. Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta. Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel, deci haideți să mai și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire. Iar dacă nu puteți accepta, eu tot vă doresc fericirea mea, pentru că e reală și întreagă”, a mărturisit ea.

citește și...