Mihaela Rădulescu, despre experiența de mamă. ”Mi-am dorit să nu fie copilul Răduleascăi de la televizor”

31.08.2021, 17:22
Mihaela Rădulescu, despre experiența de mamă. ”Mi-am dorit să nu fie copilul Răduleascăi de la televizor”
Mihaela Rădulescu, despre experiența de mamă. ”Mi-am dorit să nu fie copilul Răduleascăi de la televizor”

Mihaela Rădulescu, ân vârstă de 52 de ani, a vorbit despre experiența sa de mamă și despre fiul său adolescent, Ayan, pe care îl are din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. ”Mi-am dorit să nu fie copilul Răduleascăi de la televizor”, a declarat vedeta de televiziune despre băiatul ei, Ayan.

Mihaela Rădulescu este mama unui băiat, Ayan, rezultat din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner.

Vedeta a vorbit despre experiența sa de mamă și a făcut dezvăluiri despre băiatul ei, Ayan, care are acum 17 ani, în cadrul unui interviu pentru emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV.

Mihaela Rădulescu, despre experiența de mamă. ”Cred că apreciază că a crescut într-un mediu academic foarte bun”


“Mi-am dorit să nu fie copilul Răduleascăi de la televizor, așa că mi-am dorit să nu crească în România. (…) Cred că apreciază că a crescut într-un mediu academic foarte bun.(…) nu am un top al sfaturilor, tot ce puteam eu omenește să îi transmit, am făcut asta”, a mărturisit Mihaela Rădulescu.

Vedeta de televiziune a vorbit și despre momentul în care Ayan, băiatul său, a anunțat-o că vrea să plece în America, mărturisind că acel moment a fost unul dific il pentru ea. ”Teribil de greu, m-am dus în fiecare lună să îl vizitez, dar asta e, la un moment dat trebuie să îl lași să zboare”, a afirmat Mihaela Rădulescu.

Ce mesaj i-a transmis Mihaela Rădulescu fiului ei de ziua lui de naștere

În data de 1 august 2021, Ayan și-a aniversat ziua de naștere. Acesta a împlinit 17 ani, ocazie cu care celebra sa mamă, Mihaela Rădulescu, a transmis un mesaj în mediul online.

„Nu-mi pasa ca nu-s cele mai reusite poze. Mi-ajunge sa stiu ca am fost impreuna, de ziua lui, asa cum am fost mereu – cu aceeasi iubire strasnica, cu acelasi chef de viata, cu aceeasi bucurie cu care m-a incarcat de cand l-am adus pe lume. E tot puiul meu, e tot sufletul meu, chiar daca e barbat in toata regula. A crescut prea repede, da de viata pe cont propriu, munceste pentru ce viseaza… Am tot mai putine de facut pentru el, invat sa ma dau usor deoparte si sa-l las sa zboare. Uf…., mai am de-nvatat”, a scris vedeta.

citește și...