Mihaela Rădulescu, despre cea mai nouă emisiune la care va participa. ”Mi se pare cel mai greu proiect pe care l-am făcut vreodată”

01.09.2021, 13:10
Mihaela Rădulescu, despre cea mai nouă emisiune la care va participa. ”Mi se pare cel mai greu proiect pe care l-am făcut vreodată”
Mihaela Rădulescu, despre cea mai nouă emisiunea la care va participa. ”Mi se pare cel mai greu proiect pe care l-am făcut vreodată”

Mihaela Rădulescu, în vârstă de 52 de ani, are un nou proiect de televiziune. Aceasta este unul dintre cei patru detectivi din cadrul noului sezon al emisiunii ”Masked Singer România”.  ”Mi se pare cel mai greu proiect pe care l-am făcut vreodată”, a declarat Mihaela Rădulescu despre participarea sa la emisiunea respectivă.

În primul sezon al emisiunii ”Masked Singer România”, de la masa juriului au făcut parte Inna, Horia Brenciu, Ana Morodan și Codin Maticiuc. Horia Brenciu va fi prezent și în noul sezon al emisiunii care va începe în toamna acestui an. Alături de el va fi și actorul Alex Bogdan. Alături de cei doi vor fi și Mihaela Rădulescu și Inna.

Actorul Pavel Bartoș  va prezenta noul sezon al emisunii ”Masked Singer România”, care anterior a fost moderată de cântărețul Jorge. Mugur Mihăescu a fost câștigătorul primului sezon al show-ului, unde a fost personajul Corbul.

Mihaela Rădulescu, despre cea mai nouă emisiune la care va participa. ”Să mă prind de viețile și personalitățile, meseriile, uneori sexul unor oameni pe care precis îi cunosc pe de rost”

Mihaela Rădulescu a făcut declarații despre participarea sa la emisiunea ”Masked Singer România”. ”Mi se pare cel mai greu proiect pe care l-am făcut vreodată, să mă prind de viețile și personalitățile, meseriile, uneori sexul unor oameni pe care precis îi cunosc pe de rost, dar pe care nu reușesc să-i deslușesc aici”, a spus vedeta pentru tvmania.ro.

”Îmi place la nebunie ce se întâmplă, îmi place spectacolul, îmi plac măștile, îmi place cu ce parșivenie au lucrat colegii de la scenaristică și ne-au conceput cele mai alambicate povești despre personaje. Îmi place tot! Îmi place gașca în care mă aflu, îmi place echipa, îmi plac colegii detectivi”, a adăugat Mihaela Rădulescu.

Ce a declarat Inna despre Mihaela Rădulescu, noua ei colegă de la ”Masked Singer România”. ”O admir de foarte mult timp”

Inna a făcut declarații despre show, dar și despre noii ei colegi de la emisiune, Mihaela Rădulescu și Alex Bogdan.

”Mă bucur să fim în echipă. Pe Mihaela o admir de foarte mult timp, dintotdeauna, iar pe Alex acum îl descopăr. Energia e super bună, ne distrăm împreună și ziua de filmare trece super repede! Nu știu dacă ar trebui să le dau sfaturi, ci doar le spun să își urmeze intuiția!”, a declarat Inna pentru protv.ro.

citește și...