VIDEO / Mihaela Rădulescu, declarații incendiare despre tatăl fiului său! Ce a dezvăluit despre Elan Schwartzenberg

07.08.2021, 09:13
VIDEO / Mihaela Rădulescu, declarații incendiare despre tatăl fiului său! Ce a dezvăluit despre Elan Schwartzenberg
Mihaela Rădulescu, declarații incendiare despre tatăl fiului său! Ce a dezvăluit despre Elan Schwartzenberg

Mihaela Rădulescu a divorțat de tatăl fiului său, Elan Schwartzenberg, în 2008 după o relație de 10 ani. Cei doi au împreună un fiu, pe Ayan, care a împlinit 17 ani pe 1 august 2021.

Invitată în podcastul Cu Inima la Vedere, găzduit de prezentatoarea știrilor Pro TV Amalia Enache, Mihaela Rădulescu a dezvăluit cum se înțelege cu tatăl băiatului ei, la 13 ani de la divorț. În prezent, ea se iubește cu austriacul Felix Baumgartner. 

Mihaela Rădulescu, declarații incendiare despre tatăl fiului său!

Vedeta a recunoscut că s-a ferit întotdeauna să aducă bărbați în casa de la Monaco, în care locuiește cu fiul ei, Ayan.

„N-am adus niciodată un bărbat în casă în afară de tatăl lui. N-am vrut să vadă niciodată o altă figură masculină în afară de tatăl lui. Nici măcar Felix, când a apărut în viața mea n-a văzut copilul sau casa decât după doi ani. L-am prezentat apoi ca pe un prieten. Cred foarte mult în lucrurile astea”, a spus vedeta, în podcastul de pe Youtube.

„În general, femeile singure, din diverse motive, sunt și mamă și tată pentru copiii lor. Întâmplarea face că la fiu-meu situația a fost fericită. Cu tatăl lui sunt într-o relație foarte bună și cred că a fost și este cel mai bun tată pe care putea să-l aibă, chiar și în această formulă, fiecare cu viața lui. Amândoi am fost foarte prezenți în viața copilului, așa că nu pot să mă laud că am fost și mamă, și tată. L-am crescut în multe privințe singură și sunt mândră de el. În niciun moment nu am lăsat copilul să simtă din problema noastră. El a simțit armonia dintre părinți. Chiar are un tată extraordinar, a fost o plăcere de ambele părți să fim alături de el. Am avut și vacanțe împreună în formula asta, tocmai pentru ca el să simtă și bucuria de a avea doi părinți. Mereu am fost o echipă pentru Ayan, așa suntem și acum”, a mai spus jurata „Masked Singer România”.

Mihaela Rădulescu și-a dus fiul la dezintoxicare

Tot în cadrul interviului, Mihaela Rădulescu a mărturisit că și-a dus fiul la un centru de dezintoxicare.

„Când avea 14 ani, am făcut o plimbare inițiatică cu el într-un centru de dezintoxicare, în aripa cea mai cruntă, a drogaților în sevraj. Sunt oameni și copii și tineri care se dau cu capul de calorifer. E un spectacol care te face să vomiți. Nu vrei să te apropii de droguri. Voiam să vadă ce înseamnă dependența de droguri și viață distrusă. I-am zis, te rog, știu că e dur. Vreau să vezi ce se întâmplă. Cred că am făcut un lucru bun. Reacția lui de după a fost egală cu a mea când am vizitat Auschwitz-ul”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

citește și...