Mihaela Rădulescu, mesaj de dragoste pentru Felix Baumgartner chiar de ziua ei de naștere

04.08.2021, 12:25
Mihaela Rădulescu, mesaj de dragoste pentru Felix Baumgartner chiar de ziua ei de naștere

Mihaela Rădulescu a împlinit vârsta de 52 de ani, pe 3 august. Fosta prezentatoare tv a petrecut în compania oamenilor dragi, printre care iubitul ei, Felix Baumgartner, și fiul de 14 ani, Ayan. 

Pe rețelele de socializare, Mihaela Rădulescu a publicat mai multe imagini de la petrecerea cu ocazia zilei sale de naștere. Vedeta s-a fotografiat lângă partenerul său, Felix, căruia i-a mulțumit pentru toate clipele minunate petrecute împreună.

Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani

”Mulțumesc din toată inima pentru party-ul pe Story, n-am apucat să văd și să repostez chiar tot, mă uit mâine la restul de mesaje♥️ . Azi am vrut să …SIMT. Să mă bucur de copil, de bărbat și… de prietenii care mi-au trimis flori, urări faine și atâtea gânduri bune. Ador să am casa plină de flori albe…, iubesc să am oamenii dragi lângă mine, mi-e dor de mor de cei din familie care-s prin prea multe țări…, dar i-am simțit, auzit și pupat pe toți, chiar și de la distanță.

M-au bucurat mult toate semnele de drag de la colegii mei de la Pro, de la @maskedsingerromania, de la foști colegi și de la oameni pe care nu i-am văzut de ani buni… Am avut o zi frumoasă, am trăit-o din plin, am răspuns mai puțin la telefon și mult mai mult la… zâmbetele de la @officialayans și @therealfelixbaumgartner . Am TRĂIT o zi minunată. Vă mulțumesc tuturor celor care ați contribuit la zâmbetul meu de azi… și de fiecare zi, când se întâmplă să fiu fericită, sănătoasă și iubită. Ca-n urările voastre. ?♥️?”, este mesajul scris de Mihaela Rădulescu pe rețelele de socializare.

Mihaela Rădulescu se iubește cu Felix Baumgartner

De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner. Vedeta a vorbit despre relația sa cu Felix Baumgartner într-un interviu recent.

”Nu, n-a fost „coup de foudre”. Și nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie…. Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea.

Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie. Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta”, a declarat aceasta.

citește și...