De ce nu-și serbează niciodată ziua de naștere Mihaela Rădulescu! Vedeta va împlini 52 de ani

30.07.2021, 12:07
De ce nu-și serbează niciodată ziua de naștere Mihaela Rădulescu! Vedeta va împlini 52 de ani
De ce nu-și serbează niciodată ziua de naștere Mihaela Rădulescu

Pe 3 august, Mihaela Rădulescu va împlini vârsta de 52 de ani. Ca-n fiecare an, vedeta nu-și va sărbători cu fast ziua de naștere și a explicat de ce nu face nicio petrecere. 

Mihaela Rădulescu a mărturisit că este greu să organizeze ceva de ziua sa de naștere, ținând cont că majoritatea prietenilor ei pleacă în concedii. Astfel, a decis să-și sărbătorească ziua de nume în noiembrie, de Sf. Mihail și Gavril.

Mihaela Rădulescu nu petrece de ziua ei de naștere

„De-o viață m-am obișnuit să nu petrec de ziua mea, pentru că pică în august și eu nu am pe cine să adun. Toată lumea e în concediu, toată lumea e în vacanță. Chiar nu am avut niciodată o petrecere nu știu de care. Mai degrabă am avut petreceri în noiembrie, de Sfântul Mihail și Gavril. Am zis măcar atunci să fac ceva, că vara nu apuc”, a spus Mihaela Rădulescu, pentru VIVA!

Totuși, fosta prezentatoare tv a dezvăluit că de ziua ei de naștere va ieși în oraș cu fiul și câteva prietene.

„Probabil o să sun două-trei prietene de prin Monaco, pentru că acolo o să fiu. Este și fiul meu acolo, vine și Felix. Va fi ceva mic și simplu doar să simt că nu a trecut degeaba ziua mea”, a mai adăugat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu se iubește cu Felix Baumgartner

De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner. Vedeta a vorbit despre relația sa cu Felix Baumgartner într-un interviu recent.

”Nu, n-a fost „coup de foudre”. Și nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie…. Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea.

Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie. Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta”, a declarat aceasta.

Câte operații estetice are

Mihaela Rădulescu a vorbit și despre intervențiile estetice la care a recurs de-a lungul timpului.

”Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical la doctorul Constantin Stan, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate. Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara. Deci, ceea ce am simţit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviinţă să dau explicaţii suplimentare. Cui m-a întrebat i-am explicat. Cine vrea să povestească şi să inventeze operaţii care n-au existat, aia înseamnă deja răutate şi prostie. Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi şi spre binele nostru. Şi le fac de câte ori o să am chef”, a spus Răduleasca pentru Click! 

citește și...