VIDEO / Mihaela Rădulescu, apariție la ”X Factor”. Mesaj pentru doi dintre foștii ei parteneri de viață

19.12.2020, 09:55
VIDEO / Mihaela Rădulescu, apariție la ”X Factor”. Mesaj pentru doi dintre foștii ei parteneri de viață
Surpriză de proporții la ”X Factor”. Mihaela Rădulescu, mesaj pentru doi dintre foștii ei parteneri de viață

Surpriză de proporții în finala sezonului 9 al emisiunii ”X Factor”, de la postul de televiziune Antena 1. Mihaela Rădulescu a transmis un mesaj video de susținere pentru concurenta lui Ștefan Bănică Junior.

Finala competiției ”X Fac tor” a avut loc în data de 18 decembrie 2020. Cel de-al nouălea sezon al emisiunii de la Antena 1 a fost câștigat de Andrada Precup, care a făcut parte din echipa antrenată de Ștrefan Bănică Junior.

În seara finalei, cei patru concurenți au avut parte de mesaje din partea multor personalități din România.

Mihaela Rădulescu, surpriză de proporții la ”X Factor”

Cel mai neașteptat mesaj de la ”X Factor”a fost al Mihaelei Rădulescu, care i-a susținut pe Loredana Groza și pe Adrian Petrache în marea finală a sezonului 9.

Printre cuvintele de susținere la adresa concurentului și a juratei, prezentatoarea TV a ținut să transmită un mesaj pentru cei doi foști bărbați din viața ei: Ștefan Bănică Jr., cu care a fost căsătorită în trecut, și Dani Oțil, cu care a avut o relație de lungă durată.

„Lore, am vrut să îți spun baftă pentru diseară. Sper să câștigi, iar dacă o să câștigi, te rog foarte frumos să faci și tu ceva pentru mine. Să iei la pupat niște oameni dragi de pe acolo, de prin culise, de pe scenă, chiar și de la masa juriului. Sunt câțiva foarte buni de pupat, știu eu sigur. Baftă, să fie cu mult X Factor!”, a transmis Mihaela Rădulescu în finala ”X Factor” 2020, potrivit wowbiz.ro.

Mesajul lui Ștefan Bănică Junior după ce Andrada Precup a câștigat ”X Factor” 2020

Ștefan Bănică Junior a transmis un mesaj plin de emoție, pe contul său de socializare, după ce eleva lui, Andrada Precup, a căștigat c el de-al nouălea sezon al emisiunii ”X Factor”.

”Ma bucur tare mult pentru Andrada ca este câștigătoarea X Factor Romania 2020! A fost extraordinară! Ea este o învingătoare! Ce a reușit este mai mult decat un premiu. E o confirmare a faptului ca se poate, indiferent de greutăți. Performanța ei vocala, artistica și, mai ales, evoluția pe parcursul concursului a fost una cu totul excepțională!??”, a spus celebrul artist.

Andrada Precup este originară din Slatina, acolo unde locuiește familia ei, are 17 ani, și a impresionat juriul nu doar cu vocea ei, ci și cu povestea. Andrada și-a pierdut vederea la naștere. “M-am născut prematur și, din cauza faptului că ochii nu mi-au fost acoperiți cu ceva, s-a ars retina. Dar eu cred că așa trebuia să se întâmple, ca să fiu aici și ca să fac asta acum și să fiu mai puternică”,a spus ea.

citește și...