Mick Schumacher, fotografie de familie emoționantă acasă, în fața pomilor de Crăciun

25.12.2022, 17:45

Crăciunul trebuie să fie o perioadă incredibil de dificilă pentru familia Schumacher, iar fiul legendarului septuplu campion de Formula 1, Mick, a postat pe rețelele de socializare o fotografie a familiei.  Mick a postat o fotografie cu el însuși, mama sa Corinna și sora sa Gina-Maria în fața bradului lor de Crăciun.

Mick Schumacher a postat o fotografie cu el și familia sa stând în fața bradului de Crăciun de acasă.

Fiul legendarului Michael Schumacher, de șapte ori campion de Formula 1, a trecut recent la Mercedes. Mutarea sa la partea germană a urmat expirării înțelegerii sale cu Haas la sfârșitul ultimei campanii de F1, transmite dailystar.co.uk.

Mick Schumacher, fotografie de familie emoționantă acasă, în fața pomilor de Crăciun

Cu toate acestea, în timp ce o mare parte din atenția sa va fi concentrată pe pregătirile pentru curse înaintea campaniei din 2023, gândurile sale ar putea fi, în mod normal, la tatăl său în ceea ce este cu siguranță o perioadă foarte grea a anului pentru el și pentru restul familiei sale. Cu toate acestea, Mick a postat o fotografie cu el însuși, mama sa Corinna și sora sa Gina-Maria în fața bradului lor de Crăciun.

Legendarul său tată se află în stare vegetativă de la tragicul accident de schi din 2013. Schumacher Sr. s-a ales cu leziuni cerebrale grave după ce s-a lovit cu capul de niște stânci în Alpii francezi, în timp ce schia în afara pârtiei.

Familia a luat parte la documentarul Netflix “Schumacher”

Schumacher a fost transportat imediat cu avionul la un spital din Grenoble, unde a fost supus la două intervenții chirurgicale înainte de a fi plasat în comă indusă medical. Familia Schumacher a ținut actualizările la minimum și aparențele și mai mult de când accidentul le-a schimbat viața pentru totdeauna.

Cu toate acestea, familia a luat parte la documentarul Netflix “Schumacher”, care a prezentat imagini inedite cu Schumacher în perioada de dinainte de a concura, precum și citate din partea membrilor familiei sale. Pe lângă postarea sa în fața bradului lor de Crăciun, Mick și-a schimbat și poza de profil de pe Instagram cu o fotografie veche în care Michael îl ține în brațe când era copil.

Cu toate acestea, există în continuare o frustrare semnificativă din partea fanilor automobilismului și a celor care l-au cunoscut pe Michael în legătură cu lipsa de actualizări despre propria sa stare de sănătate. Fostul manager al lui Schumacher, Willi Weber, a criticat-o recent pe soția lui Schumacher, Corinna, pentru că i-a ignorat solicitările sale de a primi actualizări cu privire la starea actuală de sănătate a pilotului emblematic.

“Am încercat de sute de ori să o contactez pe Corinna și nu mi-a răspuns”, a declarat Weber pentru La Gazetta dello Sport. “L-am sunat pe Jean Todt pentru a-l întreba dacă ar trebui să mă duc la spital și mi-a spus să aștept – este prea devreme.

“Am sunat a doua zi și nu a răspuns nimeni. Nu mă așteptam la un astfel de comportament și încă sunt supărat din cauza asta. M-au ținut afară, spunându-mi că este prea devreme, ei bine, acum este prea târziu. Au trecut nouă ani. Poate că ar trebui să spună lucrurilor pe nume”.

citește și...