Cum își face familia lui Michael Schumacher “planuri mari” pentru o nouă viață în Spania

28.07.2022, 18:00

Se pare că familia lui Michael Schumacher își face “planuri mari” pentru o nouă viață în Spania, în timp ce misterul continuă să planeze asupra stării sale de sănătate.

Se pare că soția legendarului din Formula 1, Corinna, își va stabili familia într-o vilă și pe un teren în apropiere de orașul elegant Port Andratx din Mallorca.

Schumacher însuși – a cărui stare de sănătate rămâne necunoscută – ar fi vizitat deja cu elicopterul noua lor vilă de pe insulă, potrivit The Sun.

Cum își face familia lui Michael Schumacher “planuri mari” pentru o nouă viață în Spania

Iar familia se pare că se pregătește să facă din Majorca casa lor de iarnă, potrivit revistei germane Die Bunte.

De asemenea, se susține că au cumpărat un teren de 54.000 de metri pătrați care va fi folosit pentru a înființa o fermă de cai.

Terenul i-ar fi costat 2,8 milioane de euro

Corinna, în vârstă de 53 de ani, și fiica soților Schumacher, Gina-Maria, în vârstă de 25 de ani, sunt ambele pasionate de echitație – și au cai pe proprietățile lor din Elveția și Texas.

Se pare că soții Schumacher au cumpărat lotul de teren întins, care în prezent este plin de clădiri dărăpănate și de migdali.

Iar terenul i-ar fi costat 2,8 milioane de euro (2,3 milioane de lire sterline) și este descris ca fiind o “raritate absolută în regiunea din sud-vestul insulei Mallorca” datorită apropierii de mare.

Die Bunte a publicat astăzi o avanpremieră pentru articolul de pe prima pagină intitulat “Corinna Schumacher: Noua ta viață în Majorca” – care se așteaptă să fie publicat în întregime mâine.

În articol se afirmă că soția lui Schumacher are “planuri mari pe insula însorită” și că vrea să se asigure că acesta beneficiază de “cele mai bune îngrijiri medicale” și că este alături de familie “cât mai mult posibil”.

Rapoartele privind legăturile familiei Schumacher cu Mallorca au apărut de mai multe ori în ultimii patru ani – inclusiv rapoarte care au fost de planificare pentru a cumpăra terenul parcelat datând din mai 2021.

Fiica lui Schumacher este o călăreață și o ecvestră neprofesionistă, în timp ce Corinna a câștigat Campionatul European de echitație în stil occidental în 2010.

Se pare că terenul se află în Puerto Andratx – în apropiere de conacul de 27 de milioane de lire sterline – Villa Yasmin – pe care soția devotată a pilotului, Corinna, l-ar fi cumpărat de la președintele Real Madrid, Florentino Perez, în 2017.

Proprietatea uriașă de lângă Andratx are două piscine, o grădină mare, un heliport, o vilă de oaspeți și vederi uimitoare la mare.

Iar anul trecut s-a raportat că Corinna a vândut conacul familiei, în valoare de 6,4 milioane de lire sterline, de pe Lacul Geneva din Elveția.

Familia a negat inițial planurile din 2018 că urma să se mute în vila de lux, dar rapoartele au persistat – inclusiv afirmațiile că vecinii i-au văzut la proprietate în 2019.

Starea de sănătate a lui Schumacher rămâne învăluită în mister după teribilul său accident de schi din decembrie 2013.

Legenda Formulei 1 a fost de șapte ori campion mondial – câștigând de cinci ori pentru Ferrari și de două ori pentru Benetton – și este considerat unul dintre cei mai mari piloți din toate timpurile.

A concurat din 1991 până în 2006 și din nou din 2010 până în 2012 – un al doilea act al carierei sale, în care a jucat un rol esențial în crearea echipei dominante Mercedes a lui Lewis Hamilton.

Schumacher s-a retras în 2012, dar doar un an mai târziu a fost implicat într-un accident de schi care i-a schimbat viața, în timp ce se afla pe pârtii cu fiul său Mick – care este acum și el pilot de Formula 1, concurând pentru Haas.

El a suferit un traumatism cerebral care l-a lăsat în comă indusă medical.

De atunci, cel care a câștigat 91 de Mari Premii nu a mai fost văzut sau auzit în public – starea sa fiind un secret bine păzit.

Zvonurile se învârt în jurul stării sale de sănătate, existând doar mici frânturi de informații la aproape nouă ani de la accidentul de schi.

Corinna a izbucnit în lacrimi miercurea trecută, când soțul ei a primit Premiul de Stat al landului Renania de Nord-Westfalia.

Prietenul lui Schumacher, fostul șef al F1, Jean Todt – despre care se știe că este unul dintre puținii prieteni care merge să-l vadă pe pilotul afectat – a oferit săptămâna trecută o actualizare rară.

În vârstă de 74 de ani, acesta a declarat pentru canalul german de televiziune RTL: “Nu mi-e dor de Michael, îl văd. Da, este adevărat, mă uit la curse cu Michael.

“Dar sigur, cred că ceea ce îmi lipsește este ceea ce făceam împreună”.

Fostul șef al Ferrari a povestit anterior cum “speră ca lumea” să îl poată revedea pe prietenul său drag, dezvăluind că Schumacher “nu s-a schimbat niciodată”.

În vârstă de 80 de ani, acesta a declarat că este încă “furios” că cei din familie nu l-au informat despre starea de sănătate a simbolului F1 de la accidentul de schi de acum nouă ani.

El i-a atacat atât pe Corinna, cât și pe Jean Todt, spunând: “M-au ținut pe dinafară, spunându-mi că este prea devreme, ei bine, acum este prea târziu”.

Weber a înțeles inițial nevoia de secret din partea familiei Schumacher, dar că, de când a ieșit din spital, “am auzit doar minciuni din partea lor”.

 

citește și...