Incident pentru David, nepotul lui Michael Schumacher. Tânărul a fost implicat într-un accident grav în timpul unei curse

13.10.2022, 16:59

David Schumacher, nepotul lui Michael Schumacher, și-a fracturat spatele într-un accident violent în weekend, dar nu are nevoie de operație. David Schumacher a fost rănit în urma unei coliziuni cu Thomas Preining în timpul evenimentului DTM de sâmbătă de pe circuitul Hockenheimring.

Accidentul a avut loc la Hockenheim DTM – Schumacher, în vârstă de 20 de ani, a fost tratat la fața locului, dar rănile sale nu au fost considerate grave.

Dar fostul pilot de Formula 1 Ralf Schumacher, tatăl său, a declarat între timp pentru revista Motorsport: “Când David a venit acasă, încă se plângea de dureri de spate. Am decis apoi să mergem la un spital din Salzburg pentru a face un RMN. S-a dovedit că o vertebră lombară este ruptă. Potrivit medicilor curanți, acest lucru înseamnă o pauză de aproximativ șase săptămâni pentru David.”, transmite The Sun.

Incident pentru David, nepotul lui Michael Schumacher

Ziarul german Bild relatează că nu va avea nevoie de o intervenție chirurgicală.

Accidentul s-a produs când tânărul Schumacher s-a ciocnit cu Thomas Preining – ambele mașini au lovit bariera și au ricoșat pe pistă.

“Este întotdeauna mai ușor să cauți greșelile altora”

Denis Olsen, care a încercat să evite incidentul, a lovit și el bariera, iar mașina sa a luat foc.

Mama lui David Schumacher, Cora, a comentat pe rețelele de socializare după accident și l-a acuzat pe Preining: “David Schumacher se simte bine până acum, acesta este cel mai important lucru. Cu toate acestea, trebuie să spun că nu mi se pare absolut deloc în regulă din partea lui Thomas Preining să se exprime negativ despre fiul nostru de fiecare dată, fără nicio reflecție de sine. El însuși nu a avut mașina sub control. Este întotdeauna mai ușor să cauți greșelile altora.”, a declarat tatăl pilotului.

David Schumacher este vărul lui Mick Schumacher, pilotul echipei Haas, care ocupă locul 16 în clasamentul F1.

Michael Schumacher rămâne acum în Elveția, departe de publicitate, după accidentul de schi de acum nouă ani.

 

citește și...