Michelle Obama “nu l-a putut suporta” pe soțul său, Barack, timp de 10 ani de căsnicie. “Nu sunt fericită cu tine, dar te respect”

29.12.2022, 14:48

Fosta Primă Doamnă Michelle Obama a dezvăluit luna aceasta că “nu l-a putut suporta” pe fostul președinte Barack Obama timp de aproximativ un deceniu, când cele două fiice ale cuplului erau mici. “Îți place de el? Adică poți fi supărată pe el, dar te uiți totuși la el și spui “Nu sunt fericită cu tine, dar te respect”, a spus ea. “‘Nu sunt de acord cu tine, dar ești totuși o persoană bună și inteligentă’. ”

În timpul unui interviu la o masă rotundă cu Revolt TV, Michelle a discutat despre provocările legate de creșterea a două fiice tinere în timp ce cuplul puternic își avansa în carieră – și despre tensiunea pe care aceasta a pus-o asupra căsniciei.

“Nu vorbim despre cât de multă muncă este necesară și cât de greu este chiar și atunci când ești îndrăgostit nebunește de persoana respectivă, chiar și atunci când totul merge bine”, a spus ea, transmite New York Post.

Michelle Obama “nu l-a putut suporta” pe soțul său, Barack, timp de 10 ani de căsnicie

“Oamenii cred că sunt răutăcioasă spunând asta: este ca și cum ar fi fost 10 ani în care nu mi-am putut suporta soțul. Și ghiciți când s-a întâmplat asta? Când acei copii erau mici”.

Michelle a transmis echilibrul dificil dintre creșterea fetelor și gestionarea propriilor programe agitate.

“Nu sunt fericită cu tine, dar te respect”

“Și timp de 10 ani, în timp ce noi încercam să ne construim carierele și, știți, ne făceam griji pentru școală și cine ce face și ce face și ce, eu eram ca și cum: “Ugh, asta nu e chiar așa””, a explicat ea

“Și ghici ce? Căsătoria nu este 50/50, niciodată, niciodată”.

Intre suișuri și coborâșuri, fosta primă doamnă a sugerat că încă își respectă și admiră soțul. Ea a subliniat că este important să îți cunoști “persoana”.

“Îți place de el? Adică poți fi supărată pe el, dar te uiți totuși la el și spui “Nu sunt fericită cu tine, dar te respect”, a spus ea. “‘Nu sunt de acord cu tine, dar ești totuși o persoană bună și inteligentă’. ”

Michelle și-a promovat cea de-a doua carte, “The Light We Carry”, care a fost publicată în noiembrie.

În timp ce vorbea despre carte luna trecută, ea a spus că a simțit presiunea de a-și purta părul drept.

Michelle a spus că americanii “nu erau pregătiți” pentru părul ei natural, deoarece încă “se adaptează” la faptul că au o primă familie de culoare la Casa Albă.

“S-au împiedicat când Barack a purtat un costum bronzat”, a adăugat ea, amintind de controversele cu care s-a confruntat în 2014 când a purtat această ținută neobișnuită pentru un președinte.

Soții Obama au încasat milioane de dolari din contracte de carte și apariții. Averea lor netă este estimată acum la cel puțin 70 de milioane de dolari.

Cuplul a semnat un contract comun în 2017 pentru memoriile lor pentru aproximativ 65 de milioane de dolari.

De asemenea, au încheiat un contract de producție cu Netflix, estimat la aproximativ 50 de milioane de dolari.

citește și...