Ce avere are Anastasia Soare. Este cea mai bogată româncă, în anul 2021

14.12.2021, 20:56

Anastasia Soare este considerată în prezent cea mai bogată femeie din România, deși locuiește peste Ocean de peste douăzeci de ani. Românca a construit un imperiu al frumuseții și a devenit un nume printre miliardarii lumii. “Regina Sprâncenelor” conduce o afacere de succes extinsă pe toate continentele, cu o avere estimată de Forbes la 1,2 miliarde de dolari.

Anastasia Soare este cea mai bogată româncă, cea care a modelat perfecțiunea pe cele mai cunoscute chipuri ale lumii: Naomi Campbell, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Oprah Winfrey, Madonna, Michelle Pfeifer, Michelle Obama

Anastasia Soare, cea mai bogată femeie din România. Anastasia Soare, în vârstă de 64 de ani, este cunoscută ca „Regina Sprâncenelor”.

Anastasia Beverly Hills, peste 340 de milioane de dolari anual

Românca are o vilă de 5 milioane de dolari. Anastasia Soare, cea supranumită “Regina sprâncenelor”, câştiga prin compania ei de cosmetice, Anastasia Beverly Hills, peste 340 de milioane de dolari anual,

Anastasia Soare este fondatorul și CEO-ul brandului Anastasia Beverly Hills. Născută în Constanța, Anastasia Soare a părăsit România în vara lui 1989, crezând, că și mulți alții, că este insuportabil modul în care România ajunsese în anii ’80. Nu știa să vorbească deloc limba engleză și a așteptat câteva luni până să-și găsească un loc de muncă.

Românca a îmbinat știința cu artă, iar tehnica ei a uluit lumea vedetelor de la Hollywood. Anastasia Soare a spus că la început tot ce își dorea să-și găsească forma ideală a sprâcenelor sale aplicată la forma chipului său.

”Dacă vrei să schimbi emoția personajului dintr-un portret, trebuie doar să schimbi sprâncenele”

„La școala de artă am avut un profesor care spunea mereu că dacă vrei să schimbi emoția personajului dintr-un portret, trebuie doar să schimbi sprâncenele. Patronul salonului nu credea în asta, așa că, după un an și jumătate, am decis să închiriez o cameră în Beverly Hills și să încep această afacere. Bineînțeles că toată lumea credea că am înnebunit. Doar un an jumate în America și deja puneam bazele primului business! Voiam să fiu liberă – de aceea venisem aici”,spunea Anastasia, la Antena 3.

După un an și jumătate de la sosirea ei în SUA, românca s-a decis să-și deschidă propriul salon.

Anastasia Soare: “Am închiriat o cameră într-un salon de coafură în Beverly Hills și am început să lucrez acolo”

“Soțul meu s-a uitat la mine și a zis: ‘stai că nu înțeleg – abia știi să vorbești engleză abia știi să scrii un cec și tu vreo să-ți deschis business? Sunt americani care nu au afacerea lor’.

Și l-am întrebat ce am de pierdut. ‘Mă duc și lucrez în alt salon dacă nu reușesc’. Reușisem să pun deoparte 5.000 de dolari și asta am făcut: am închiriat o cameră într-un salon de coafură în Beverly Hills și am început să lucrez acolo”, a povestit Anastasia.

Produsele Anastasiei sunt vândute în mai bine de 2000 de magazine internaționale

Dacă la început și-a deschis primul salon cu 5.000 de dolari, în prezent, la vârsta de 63 de ani, a reușit să-și întemeieze un adevărat imperiu în domeniul său, produsele sale fiind vândute în mai bine de 2000 de magazine internaționale.

Anastasia are o singură fiica pe nume Claudia care a lansat acum doi ani pe piață propria linie de produse cosmetice cu care de asemenea a avut succes.

 

citește și...