Michelle Obama a împlinit 58 de ani. Ce cadou i-a pregătit Barack Obama

18.01.2022, 18:28
Michelle Obama a împlinit 58 de ani. Ce cadou i-a pregătit Barack Obama
Michelle Obama and Barack Obama https://twitter.com/BarackObama/status/1483122103708798978/photo/1 CR: Barack Obama/Twitter

Barack Obama sărbătorește ziua de naștere a „iubirii, partenerului și prietenei sale” Michelle Obama , cu o fotografie a celor doi făcută pe un balcon în ceea ce pare a fi unul dintre locurile lor preferate de vacanță: Hawaii. Michelle Obama, între timp, a folosit rețelele de socializare pentru a-și îndemna adepții să sărbătorească altceva.

„La mulți ani, Michelle”, a scris fostul președinte, în vârstă de 60 de ani, într-un tweet luni, împreună cu o fotografie cu cei doi în Hawaii la începutul acestei luni. “Iubirea mea, partenerul meu, cel mai bun prieten…”

Fosta primă doamnă a împlinit luni 58 de ani.

Michelle Obama l-a celebrat pe Martin Luther King, Jr.

 

Michelle Obama, între timp, a folosit rețelele de socializare pentru a-și îndemna adepții să sărbătorească altceva: moștenirea regretatului Dr. Martin Luther King, Jr., chemând oficialii aleși și îndemnându-i să adopte Legea privind libertatea de vot: John R. Lewis. , un proiect de lege major de reformă susținut de democrați.

 

Michelle Obama a fost o susținătoare vocală a legilor privind drepturile de vot în ultimele luni, scriind recent o scrisoare deschisă despre necesitatea de a proteja dreptul de vot. “De la Georgia și Florida până la Iowa și Texas, statele au adoptat legi menite să îngreuneze votul americanilor. Și în alte legislaturi de stat din întreaga națiune, parlamentarii au încercat să facă același lucru”, a scris ea în scrisoarea, care a fost publicată. la începutul acestei luni ca anunț în  The  New York Times .

”Căsătoria cu Michelle Obama este pe primul loc”

Michelle și Barack Obama s-au căsătorit în 1992, după ce fostul președinte a cerut-o de soție într-un mod extrem de romantic.

„Eram în oraș, iar la un moment dat a sosit chelnerul cu desertul. Alături de tort era și inelul de logodnă. Când l-am văzut am fost extrem de șocată”, a declarat Michelle, potrivit Insider.

Soții Obama au doua fete, pe Malia Ann. în vârstă de 23 de ani și pe Natasha, în vârstă de 20 ani.  În 2008, Barack este ales președinte al Statelor Unite, iar familia se mută la Casa Albă.

„Dacă ai intenționa să enumeri cele mai populare 100 de lucruri pe care le-am făcut în calitate de președinte, căsătoria cu Michelle Obama este pe primul loc”, spunea Obama în timpul mandatului, potrivit sursei citate mai sus.

citește și...