Mia Khalifa dă din nou foc rețelelor de socializare… din cauza artistei Karol G!

29.12.2022, 15:29

Mia Khalifa a făcut din nou vâlvă pe rețelele de socializare. De data aceasta, însă, există un “vinovat” și este nimeni altul decât Karol G, un mare prieten al influencerului media. Mia Khalifa a mai făcut un cadou urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare. Influencerul a făcut din nou incursiuni în lumea artei, de data aceasta cu un tablou de Picasso și o postură foarte artistică.

Fosta actriță de filme pentru adulți a împărtășit din nou un conținut care îl implică pe artistul columbian, cu care a încărcat deja câteva imagini care i-au uimit pe urmăritorii celor doi.

Mia a decis să încarce pe rețelele sale de socializare un videoclip în care face un cover după “Cairo”, cea mai recentă piesă lansată de La Bichota. Versiunea ei specială a acestui cântec a devenit rapid virală, transmite marca.com.

Derapajul neobișnuit al unui jurnalist la adresa vedetei Mia Khalifa

Acoperirea Cupei Mondiale din Qatar este aproape un vis pentru orice jurnalist. În cazul unui reporter mexican, se pare că zilele de muncă acumulate și-au pus amprenta. În mijlocul emisiunii, a confundat stadionul Al Khalifa cu “Mia Khalifa”.

Roberto López Olvera, un jurnalist mexican de la Imagen TV, a luat momentul cu umor pe contul său de Twitter: “Oboseala joacă împotriva mea”, a comentat el în tweet.

Mia Khalifa își exprimă pasiunea pentru artă în timp ce este dezbrăcată

Mia Khalifa a mai făcut un cadou urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare. Influencerul a făcut din nou incursiuni în lumea artei, de data aceasta cu un tablou de Picasso și o postură foarte artistică.

Fosta actriță de filme pentru adulți a decis să se folosească de o operă de artă a lui Picasso în timp ce a pozat complet goală, acoperindu-și cele mai intime părți cu tabloul.

“ART HEIST”, ediția Picasso (Nu-mi vine să cred că această fetiță brunetă din Liban are un Picasso atârnat pe perete. Chiar mă simt ca un jaf de artă pentru a realiza acest lucru)”, a scris Mia pe Instagram.

Mia Khalifa îi taxează dur pe bărbații care caută femei mai tinere

În urmă cu câteva zile, Mia a participat la un interviu cu modelul Emily Ratajkowski, în cadrul podcastului “High Low with EmRata”, în care au vorbit despre munca sexuală și imaginea corporală.

Unul dintre punctele culminante ale interviului a fost momentul în care Khalifa a declarat că bărbații care caută cu desăvârșire fete mai tinere decât ei sunt însetați de putere și suferă de tristețe.

“Ei nu reușesc să se ridice la înălțimea așteptărilor în multe locuri și acesta este singurul loc în care se pot duce pentru a simți că au ceva pe scara puterii”, a spus ea.

citește și...