”Mi-e scârbă, sincer”. Alexandra Stan a explodat pe rețelele de socializare, după ce a primit o propunere indecentă

23.08.2022, 18:08

Alexandra Stan a explodat pe rețelele de socializare, după ce un om de afaceri însurat i-a făcut o propunere indecentă. Bărbatul i-a propus artistei să fie amanta lui, iar aceasta a făcut totul public.  „Eu înțeleg, sunt sexy, mi se văd sfârcurile, una alta, îți place de mine, te uiți la mine, mă apreciezi, îmi dai o inimioară. Băi, dar să și spui că ești puțin căsătorit. Mi-e scârbă, sincer.”, a declarat Alexandra Stan pe Instagram.

Alexandra Stan este una dintre cele mai controversate artiste din România datorită aparițiilor sale sexy. Se pare că vedeta atrage privirile sexului tare, însă o propunere primită pe rețelele de socializare a făcut-o să își iasă din minți.

Vedeta a povestit întâmplarea pe contul de Instagram, unde a fost abordată de un bărbat în vârstă de 38 de ani, care are afaceri în domeniul transportului. Mai mult, acesta i-a transmis să continue conversația de pe un cont fals.

”Nu îmi place vrăjeala. Ești superbă și aș vrea să ne cunoaștem”

„Bună. Hai să începem cu dreptul. Eu sunt Alex, 38 de ani, București, puțin căsătorit. Conduc ceva companii în domeniul transportului. Locuiesc în zona de nord, firma o am la periferie unde am și garajul mașinilor.

Pe scurt că nu îmi place vrăjeala. Uite care e treaba, ești superbă și aș vrea să ne cunoaștem. Dacă tu consideri că merită să continuăm discuția, ar fi o plăcere. Îți poți face și un cont fals și o continuăm acolo. O zi bună!”,  relatează WOWbiz.ro.

„Să-ți fie rușine! Mi-e scârbă, sincer”

Solistă nu a stat pe gânduri și a reacționat dur. Vedeta a fost deranjată de faptul că bărbatul i-a cerut să se întâlnească cu ea, dat fiind faptul că este însurat.

„Nu știu dacă e pe bune sau nu, dar dacă e, să-ți fie rușine! Mi-e scârbă, sincer.”, a declarat Alexandra Stan pe Instagram.

„Mamă, ce m-am enervat! Primesc foarte multe mesaje de genul. (…) N-am mai primit niciodată o chestie de genul ăsta. M-am enervat maxim. Eu înțeleg, sunt sexy, mi se văd sfârcurile, una alta, îți place de mine, te uiți la mine, mă apreciezi, îmi dai o inimioară. Băi, dar să și spui că ești puțin căsătorit, pe bune frate? Să îmi zici că ești puțin căsătorit și că ai tu companie de transporturi în nordul Capitalei, unde și locuiești. Și dacă vreau eu să îmi fac un cont privat să vorbesc cu el… Bă, dar nu îți e rusine!

Să zică mersi că nu am pus contul lui acolo să vadă nevastă-sa, că poate mă urmărește săraca femeie. Cred că așa ar trebui să fac. Eu mă gândesc că taică-miu are telefon și mai stă pe Facebook și să-i scrie chestii de genul ăsta, că poate mă și știu cu ea. (…) Nu înțeleg treaba aia cu transportul. Adică, gen, omul are bani, are câteva firme de transport și e ok că e puțin căsătorit. Nu vreți să știți cât de tare m-am enervat”, a spus Alexandra Stan pe Instagram.

citește și...