FOTO. Alexandra Stan șochează din nou. Vedeta s-a fotografiat goală

16.04.2022, 12:23

Alexandra Stan incendiază din nou internetul. Vedeta a apărut pe rețelele de socializare într-o ipostază indecentă. Blondina s-a fotografiat goală.  „Vezi că ai uitat să îți iei chiloți pe tine”; ” Fii frumoasă! Nu uita…ești marcă înregistrată!!!”, sunt câteva dintre comentariile apărute pe Facebook.

Alexandra Stan a anunțat că al cincilea album din carieră ei de artist va apărea în România pe data de 29 aprilie.

Cu această ocazie, vedeta a renunțat din nou la inhibiții. Solista și-a dezvăluit anumite părți ale trupului, întrecând orice imaginație. Cea mai nouă fotografie a albumului, pe care urmează să-l lanseze, o arată pe aceasta goală complet.

Alexandra Stan s-a fotografiat goală

Artista a pozat în lenjerie intimă și încălțată cu o pereche de sandale cu platformă. Fotografia a primit peste 11.000 de like-uri și sute de comentarii.

„Foarte sexy. O zeiță a frumuseții”; ”Criminal de frumoasă. Tot respectul”; ”E naturală, frumoasă și talentată, e pe jumătate nudă și …care e problema? Poate să-și permită, voi nu”;” Fii frumoasă! Nu uita…ești marcă înregistrată!!!”; ”Doamne, cât ești de frumoasă!”, sunt câteva dintre comentariile apărute pe Facebook.

Vedeta, extrem de criticată

Artista a fost extrem de criticată pentru modul în care se fotografiază, dar și cum alege să își expună formele.

„Poză de OnlyFans! Penibilă”, „Fără chiloți…”, „Vezi că ai uitat să îți iei chiloți pe tine”, „Obraznico”, „Nu-ți face cinste atât de multă vulgaritate și obscenitate”, „Nu ești cuminte deloc!”, sunt o parte dintre comentariile răutăcioase primite de Alexandra Stan la fotografia respectivă.

Alexandra Stan, dezvăluiri despre semnarea cu un site pentru adulți

Alexandra Stan a mărturisit ca a primit o ofertă indecentă din partea unui site pentru adulți. Vedeta era la un pas să realizeze conținut pentru OnlyFans, în pandemie.

”Și ce crezi, am ajuns și am vorbit chiar cu OnlyFans din UK, am avut niște meeting-uri cu ei și aproape am semnat deal (înțelegere) cu ei şi aproape mi-am făcut cont! Nu eram însă decisă sută la sută… Aveam şi un nume pentru asta, într-un studio de videochat eu să fiu în pat şi titlul să fie «In bed with Alexandra Stan»… Am văzut şi eu că apar pe Pornhub… e un clip împărţit în mai multe… Oricum, în ultima perioadă nu am mai fost aşa… am momente când mă îmbrac aşa… dar mi se pare că se foloseşte prea mult energia asta feminină, sexuală, în scopurile care nu trebuie! Clipurile mele sunt sexy, dar nu sunt aşa, porno”, a spus Alexandra Stanîn cadrul podacstului lui DJ Gojira.

 

citește și...